Jump to content

Tamara Jelicic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslodavac bi trebao ispuniti ugovor sa satima rada i iznosom pa dati studentu da se potpiše da je suglasan, oni to nisu napravili nego su se sami potpisali i poslali. Kada sam na profilu vidjela manji iznos otišla sam u Studentski servis i vidjela kako je sve netočno ispunjeno, od sati rada do satnice i potpisa.
  2. Ima li razlike ako su mi djelomično isplatili, jer se oni vode time da mi je neki iznos isplaćen i da je moja riječ protiv poslodavčeve, a imam dokaze da sam radila više i po skroz drugačijoj satnici?
  3. Radila sam u World classu preko studentskog ugovora. Na poslu mi je nadredena (koja uopće nije kvalificirana da bi radila išta vezano za financije) obračunala manju plaću i krivotvorila potpis, te isti nisam dobila na uvid već ga je sama poslala Studentskom servisu. Radila sam prekovremene i blagdane, a plaćen mi je samo redovni rad, i to samo pola njega. Na poslu nikad nisam imala pauze, a zakonski je propisano da imam pravo na pauzu od pola sata. Na moj ugovor je htjela staviti nekog od zaposlenika i za to mi je nudila 10% od iznosa (zaposlenicima su i često bile ostavljane kuverte s novcima). Kada sam odbila bila je ljuta na mene jer joj “radim dupli posao” i probleme. Kada sam je zvala gdje su moji novci rekla mi je da nema vremena baviti se time i da je ne ometam dok je na godišnjem. U Studentskom centru su mi odgovorili da su njima ruke gotovo potpuno vezane. Što da radim?
  4. Poštovani Dana 26.6.2021 stupio je na snagu Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o pruzanju usluga u turizmu NN 70/21. U zakonu pise da je agencija duzna putniku vratiti sredstva u roku od 14 dana dana od stupanja zakona na snagu, agencija nista ne poduzima. Što je na nama da poduzmemo i postoji li neki rok za trazenje povrata novca?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija