Jump to content

guyyy

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako mislite da pretjerujem, vježbenik mi je na moje pitanje o teretima na nekretnini rekao da "odem kod javnog bilježnika po službenu kopiju ZK uloška pošto je ovaj s Interneta neverificiran pa će vidjeti ima li još kakvih plombi". Dakle, pojma nema o ničemu.
  2. Pozdrav, Bio mi je potreban pravni savjet i obratio sam se jednom Uredu u Zagrebu, dogovorio sam sastanak s odvjetnikom i unaprijed nagradu od 500kn+PDV. Međutim, nije me primio odvjetnik, već odvjetnički vježbenik koji nije puno znao o stvarnom pravu, bilo je jasno od početka da znam više od njega o pravnoj situaciji i nije mi ništa pomogao, čak se na kraju i ispričavao jer je odvjetnik na službenom putu. Račun sam uredno dobio i morao ga platiti, zanima me da li je to u skladu sa zakonom i ima li se smisla žaliti Uredu. LP.
  3. Poštovani, Nekretnina koju planiramo kupiti je legalizirana Rjesenjem o izvedenom stanju u kojem stoji napomena da se zgrada manjim dijelom nalazi u planiranom koridoru prometne građevine, ali je Sektor za promet suglasan da se zgrada može legalizirati. U zemljišnim knjigama je upisana legalizacija. Uvidom u GUP vidljivo je da planirana cesta prolazi preko parcele na kojoj je zgrada, djelomično preko jednog zida. Nesporno je da je parcela u vlasništvu prodavatelja, uključujući i dio gdje je planirana cesta. Zanima me što sve ovo znači za kupnju zgrade, da li je tu moguće izvlaštenje i ruš
×
×
  • Napravi novi...