Jump to content

blue698

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala Vam na odgovoru, to je sve što je trebalo da mi smiri srce. imao je saslušanje, gdje je priznao krivicu jer muzika je bila glasna, a zbog zaštitarevog inata to što smo se momentalno razišli nije imalo utjecaja. čini se da je to gotova priča, te da je sve odrađeno po ps-u i dalje se ništa smisleno nemože.
  2. poštovanje Borbena, malo gledam forum i vidim da su Vaši odgovori uvijek racionalni i dotiču srž problema, tako da zahvaljujem na odgovoru. prijatelj mi ne odgovara na pitanje o kakvom otkazu se radi (možda ni neće), tako da dok to čekam možete li mi pojasniti ostatak tj. točno reći zbog čega nemam pravo na uvid. budući da sam stvano laik za pravo, možete li mi objasniti kako je to moguće nemati pravo na uvid u dokument u kojem te se spominje niti znai ime odgovornog za isti? za su firmini dokumenti u rangu osnovnoškolskih dnevnika gdje cuirce pišu imena simpatija, pa tračaju među sobom a ostali ne smiju znati? trivijaliziam, ali zasad ne vidim razliku. razumijem da je to firma i stvar unutar nje, tako da preposavljam nema zakona direktno za to jer si firma sama radi pravila (?), ali kako je moguće ne imati pravo vidjeti izvještaj koji je doveo direktno do otkaza? čim se on ne javlja, situacija je gotova, tako da me zanima ovaj odgovor jer samo želim razumijeti u kakvom svijetu živim. hvala.
  3. poštovanje, imam situaciju i molim Vas za pomoć. ukratko: - sezonski radimo u ugostiteljskom kompleksu - živimo u firminim apartmanima - glasna muzika u apartmanima, dolazi do intervencije zaštitara - odmah nakon njegovog dolaska društvo se razilazi (što možda jadno možemo dokazati sa povijesti preglednika, gdje se vidi da je muzika ugašena par minuta nakon njegovog dolaska) - nakon izvješća zaštitara, prijatelj dobija otkaz (ostalo mu je mjesec dana u ugovoru) - nadležni ne žele pokazati sporni zaštitarev izvještaj, pa čak ni reći ime odgovornog zaštitara budući da se tu ne radi o pravnoj niti policijskoj tužbi, već o upitnoj riječi firminog zaštitara i posljedičnoj reakciji firmine direktorice na temelju njegove riječi, zanima me: - zar je stvarno moguće da nemam pravo tražiti uvid ili prijepis izvještaja na kojem se spominjem imenom i prezimenom? - ukoliko se utvrdi da izvještaj sadrži lažne navode, mogu li kako utjecati na poticanje dotičnog zaštitara da u budućim slučajevima ne navodi neistine? u ovom slučaju jedna strana nema dokaza za glasnoću, a druga strana baš i nema dokaza za momentalno poštivanje naredbi. ispričavam se ako ovo nije u ispravnom podforumu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija