Jump to content

IPSWIC

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je IPSWIC objavio

  1. Djelatnica trgovine , izuzevši ako je zaposlena na osiguranju , nema pravo pregledavati snimke kamera , takodje kao neovlašteno osoba čak i da radi na osiguranju nema pravo presnimavati snimke , za presnimavanja snimki mora doci ovlaštena osoba.Policija nije pozvana i obavještena te shodno tome se ne mora bojati kazne , pogotovo ako je otuđena vrijednost manja od 1000 kn. Za tužbu neznam kako bi prošla jer je to sve rekla kazala , a ako bi došli da je slala te snimke i da kruze snimke sa nadzornih kamera slobodno tuzite ducan , ceka vas masna osteta.
  2. Mozete li mi reci za koliko vam je stigla kazna na kucnu adresu , posto sam i ja prije dva tjedna zaustavljen al su rekli da zure i nisu mi dali potvrdu pa sada niti znam kolika je kazna niti išta a ne dolazi na kucnu adresu.
  3. Kriv si nazalost skroz , vozaču je teško uočiti bicikl koji dolazi pod time kutem , ali biciklisti to slabo krize i izleću na zebri , kad vozim zato moram drzat oci otvorene u svim smjerovima .
  4. Da ti wolt plati stetu na autu nema sanse , vjeruj mi , wolt reagira samo za nedolično ponašanje svojih vozača.Nijedan dostavljac nije zaposlenik wolta!!! Radnici imaju svoje partner firme (agregatora) , al budući da si rekao da je bio na biciklu , takvi obično rade za neke Žnj agregatore koji ih ne prijave niti na minimalac , tako da ces stetu tesko naplatiti ! Budi sretan da je sa njime sve ok i da ga nemaš na duši , al biciklisti sta rade na cesti pa to je uzas !
  5. Konkretno ovaj semafor , recimo upali se crveno i poslje njega zelena strelica , stvarno neznam sta napraviti u takvim situacijama , ako ne priđeš ovi lude iza , a strelica se samo ugasi i onda si proso kroz crveno .,
  6. Ljudi molim pomoć ., Dakle godišnje sam u prometu 50 i vise tisuća kilometara i to sve kroz Zagreb. Zanima me dali se smije proći kroz zelenu strelicu na semaforu.Znači ne mislim na onu zeleni strelicu koja se pali prije zelenog , tipa vecinom za skretanje desno. Zanima me recimo dolazim u raskrižje i hoću skrenuti uljevo , upali mi se crveno i nakon crvenog odma strelica za ljevo , dali stati ili proći ? U ovoj gore navedenoj situaciji sam imao jako cudan događaj da sam dolazio prema semaforu koji je upalio crveno ,krenem kočiti, poslje toga pali zelenu strelicu ja dam gas da prodjem i on odma ugasi zelenu strelicu i normalno ljepo kobre zamnom i normalno pisu kaznu fino , sad sta je tu je nema kmecanja , prva mi je kazna pa valjda necu vozaćku izgubiti. Samo sad trazim savjet dali se smije kroz strelicu ili ne ? Pošto znam stat na strelicu , pogotovo od kada sam dobio kaznu pa cujem svakakvih riječi iz auta iza mene , zvuk trube samo cekam jos nekog krkana da tako izadje van.Al jbg fakat mi se Neda da mi jos jednom pisu kaznu i uzmu vozačku rađe se i pošaketat na semaforu ako treba! Molim savjete ., Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija