Jump to content

slucajni_korisnik

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, razumijem. A sto s prijepisom? Otplatit cu sve i onda cekati godinu dana da se oni smisle opet doci, rijesiti ugovor i prijepis ili?
  2. Evo prilazem. Dodatne info su da je ugovoren nacin placanja ostatka ipak i da je kuca u pola-pola vlasnistvu prodavatelja (oboje navedeni u ugovoru), supruznici.
  3. ok, ali sto je nama ciniti u tom slucaju? Nije ugovoren nacin isplate. Pretpostavljali smo da kad novac bude spreman doci ce na potpis ugovora i isplatu ostatka. Prvi dio je isplacen na ruke. Navedeno i ovjereno u predugovoru da je to placeno u smislu kapare.
  4. Pozdrav, Imam vise nejasnocu pa me zanima ako mi netko moze razjasniti situaciju da znam sto ciniti. 19.8.2020. smo sklopili predugovor o kupnji kuce te po istome platili 50% vrijednosti kuce. Sve navedeno i ovjereno. Drugih 50% je dogovoreno do 1.12.2021. Problem nastaje jer su vlasnici u Njemackoj i oni dolaze na godisnji sada u 9. mjesecu. Ocekuju novce tada/sada koje mi nismo u mogucnosti isplatiti prije 11.mj odnosno do roka. Kazu da sada dolaze i do nagodinu vise ne. Izgleda da smo mi lakomo usli u dogovor jer stavka ima samo za kao da je placeni iznos kapara u slucaju da mi odustanemo, ali nismo naveli sto u slucaju da oni odustanu odnosno da mi imamo novac do roka ali oni ne dodju na prijepis. Pitanje je zapravo kapare i sto da ucinimo ako smo spremni potpisati ugovor tipa 15.11. a oni kazu da nece dolazit, sto tada? Za dodatna pitanja sam tu ako sto nije jasno ili je bitno a nisam naveo Sto ciniti? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija