Jump to content

Forumator

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Forumator

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Trenutno sam 400km udaljen od te PP tako da mi nije baš praktično dostaviti. Mislim da ću im mailom poslati.
 2. Nakon što uplatim 2/3 kazne moram li ja gdje slati taj PDF s internet bankarstva ili će oni sami to vidjeli u sustavu da im je uplaćeno. Skenirao sam 2D barcode, pa je sve podatke automatski povuklo.
 3. Vjerojatno zato što je došlo sa općinskog suda. Pa svaki sudac može napisati kako on odluči da je najprimjerenije.
 4. Zaboravio sam napisati da mi u prekršajnom nalogu piše da imam pravo 8 dana na zalbu i 15 dana za plaćanje 2/3 kazne od pravomoćnosti naloga. Znači nakon što istekne 8 dana za žalbu kreće tih 15 dana za platit 2/3 ako sam ja dobro skužio. Tako je G-man napisao u onoj drugoj temi, post #3.
 5. Ispričavam se na duplom postu, ali ako nekoga zanima odgovor na ovo pitanje sam našao tu -
 6. Pozdrav, prošli mjesec sam napuhao malo preko 1,5 (nisam mladi vozač) i danas mi je došao prekršajni nalog s prekršajnog suda. Dobio sam novčanu kaznu i 2 mjeseca bez vozačke. E sad ne planiram se žaliti nego prihvatiti kaznu i platit 2/3 kazne, sad zanima me koliki mi je rok da to platim (i da bude 2/3 naravno)? Ako sam dobro shvatio imam rok da se žalim 8 dana i ako se ne žalim nakon toga teće onih 15 dana koje imam da platim kaznu. Znači 23 dana mi je rok ako sam dobro shvatio? Ili je samo 15 dana? Također zanima me teće li taj rok od kad su oni poslali to meni ili od kad sam ja to zapr
×
×
 • Napravi novi...