Jump to content

ivanblabla

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postoji li kazna za online prostituciju i gdje se povlači granica? Primjerice ako zena salje gole slike za novac nekome, je li to kazneno djelo. Takoder me zanima je li slanje slike stopala za novac isto kaznjivo? Ukratko kako to sve ide?
  2. Okej hvala, jos jedna stvar samo, dosli do mene mislite na kucnu adresu, ili bi bio neki poziv u stanicu?
  3. Dogovoreno je sat vremena za dopisivanje i slanje videa koji ne ukljucuju golotinju. Poslan je jedan video i par poruka razmijenjeno prije prekida komunikacije. Teoretski i kad bi bila prevara, rijec je o 100 kuna, koje su posljedice za mene u tom slučaju?
  4. Dobar dan, zanima me je li kazneno djelo i koja je kazna za sljedeću prevaru, ako se to uopće moze nazvati prevara. Znaci ako je dogovor sa osobom s interneta da mi uplacuje novce za dopisivanje i nakon kratkih razmjena poruka smo prekinuli komunikaciju, ta osoba sada prijeti sa policijom jer nije zadovoljna dopisivanjem, pa me zanimaju posljedice. Dogovorili smo se za cijenu od 100 kuna, koju je ta osoba uplatila. Razmjena poruka nije ukljucivala nikakvu golotinju, nisam tu osobu ucjenjivao niti na bilo koji nacin prisilio da uplati, znaci sve je islo u dogovoru i dobrovoljno. Takoder ime koje sam koristio ocito ne moze biti stvarno niti sam tvrdio da je to moje stvarno ime. Molim Vas za odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija