Jump to content

Vesna2010

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dakle, nisam jedina. Podstanari iz pakla. Moja nije platila 1,5 mjesec najam, a režije od 09 mj prošle godine. Nešto na mahove. Šteta oko 1000-1300 eura. Stan još nisam vidjela. Danas sam dobila informaciju da ne smijem ući u stan koji sam zbog neplaćanja otkazala bez policije?? Dakle, žena ne plaća režije, ne plaća najam, ne javlja se na telefon, ne vraća ključ i još ne možeš ići u stan, vlastiti.
  2. Poštovani, Imam problem sa stanarom. Naime najam kasni i režije se ne placaju. Pred 2 mjeseca ne bilo skoro 6 mjeseci neplacenih rezija. Sve smo riješili i opet se ponavlja priča koju ja više ne želim trpiti. Želim otkazati Ugovor o najmu, ali ne mogu naći primjerak Otkaza. Ako netko ima nešto u arhivi, hvala unaprijed
  3. Poštovani, Kuća koja je naslonjena na moju ima saht za vodu u kojem se zadržava voda i koji meni uništava imovinu i vlazi. Susjeda kaže da se radi o vodi koja se skuplja kad pada kiša. Vodovod je bio i kažu da ne pušta nigdje, moja 1 prostorija koja se nalazi na 2 metra udaljenosti od sahta i služi kao supa je vlažna, te je nemoguće išta držati unutra, kao i stan na minus 2 etazi ima problem sa vlagom i zbuka mi je otpala na 1 zidu. Drugi problem je potporni zid koji je napravljen na susjednoj strani, i na njega je stavljena zemlja i vrt. ALI je taj vrt i zemlja naslonjena na moju kucu i bez izolacije prema našoj kući. Sve je napravljeno kad nas nije bilo i bez pitanja. Kontaktirala sam sve institucije u RH, no nitko se ne smatra zaduženim za taj dio osim odvjetnika koji može poći tužbu. Molim mišljenje ili sugestiju sta dalje. Oni što je fascinantno je da se nitko niti susjeda ne smatra odgovornom za nastalu situaciju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija