Jump to content

bpoljak

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bpoljak objavio

  1. Pa zar nije lažno svjedočenje na sudu kazneno djelo protiv pravosuđa?
  2. Molim da mi netko odgovori na slijedeće: "Gospodin" je lažno prijavio kazneno djelo i lažno svjedočio protiv mene, zbog čega sam proveo u pritvoru 5 mjeseci. Nakon 5 mjeseci stigao je nalaz ovlaštenog sudskog vještaka iz kojeg je vidljivo da ja nisam počinio kazneno djelo za koje me se tereti i da je "gospodin" lažno svjedočio te je naloženo da me se ima odmah pustiti iz pritvora. Zanima me da li će "gospodin" dobiti zatvorsku kaznu zbog lažne prijave i lažnog svjedočenja (moj odvjetnik je podnio kaznenu prijavu DORH-u). O čemu ovisi visina njegove kazne?
  3. Hvala Vam! Bit' će to dovoljno mirovine, nisam ni zaslužila više!
  4. Hvala Vam na odgovoru! Nisam napomenula da sam žena. Da li ta činjenica omogućava raniji odlazak u prijevremenu mirovinu? Da li ću na ovu (gore izračunatu) dobiti i onih cca 0,5 kn po danu rata? Hvala!
  5. Poštovani svi ! Može li mi netko odgovoriti na slijedeća pitanja: 1. Da li se za određeni postotak (onaj koji ovisi o vremenu provedenom u DR) uvećava mirovina svakom branitelju ili samo onome kojem je mirovina manja od najniže zakonom propisane za HB? 2. Kad mogu najranije u mirovinu ako sam rođena u listopadu 1964, imam 1300 dana borbenog sektora i s 01.01.2022. imam 35 godina mirovinskog staža?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija