Jump to content

Mamamama 72

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Čestitam.Koliko dugo ste čekali na državljanstvo,gdje ste predali i na osnovu kog roditelja ste dobili pozitivan odgovor.(da li je roditelj imao HR državljanstvo ili se samo izjašnjavao kao Hrvat)Hvala.
  2. Hvala.Zvala sam konzulat ,rekoše da ništa ne treba da ovjeravam .Nego da donesem knjižicu i to je to.Javim kako je na kraju bilo
  3. Ima li koga ? Dobila sam nadopunu dokumentacije. Traže mi očev rodni list,moj zapisnik sa vjenčanja i radničku knjižicu. Sve je ok ,ali za šta će im moja radnička knjižica to mi nije jasno,a još manje mi je jasno šta da radim sa njom?Da li da kopiram pa ovjerim,prevedem ?Baš ne znam šta treba sa tim da uradim. Pomagajte.
  4. Nije strašno.Termin bio 05.10. Od papirologije sve ok,jedino sam bacila pare na overu pasoša i lk. Reče žena da je dovoljna samo fotokopija.Inače svi su vrlo ljubazni.Eto sad ostaje da čekam .
  5. Dobar dan.Danas imala termin u BG.Kad nisam pala u nesvijest.Od danas konzulat ne radi radi epidemiološke situacije.Tako da sad treba da se obratim na mail,i dobijem novi termin.
  6. Cao Šta si sve predao od dokumenata,da li si prevodio dokumenta koja su pisana latinicom na hrvatski jezik?Da li si samo pasoš fotokopirao i ovjerio kod notara ili si morao i na hrvatski da prevodiš?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija