Jump to content

Pana0810

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani,u fazi sam kupnje nekretnine površine 66 kvadrata. No 21 kvadrat je etažirano kao poslovni prostor tebzbig toga ne mogu dici stambeni kredit. Zanima me procedura vraćanja poslovnog prostora u stambeni? Kolko je komplicirano i koliko me to dođe financijski? Hvala
  2. Da,ali on kaže da je ON kupio stan,tj digao kredit. I da sta ja sad hocu. Da sam zivjela u tom stanu 4 godine,da cu jos ja njemu morati platiti "stanarinu" za te 4 godine,tj pola rate za kredit za sve te 4 godine te da si uzmem kofere i da odem.
  3. Pozdrav, U braku sam 4 godine. Imamo stan kupljen na kredit,vlasnik nekretnine je suprug,on i plaća kredit za koji sam ja sudužnik. Stan je kupljen 2 mjeseca prije braka. Prije toga smo godinu i pol bili podstanari u drugom stanu. E sada mene zanima dali nakon razvoda braka ja imam ikakvo pravo na taj stan? Stan je kupio on iz razloga jer ja nisam imala ugovor za stalno,on je imao kredit od 220 000 kn (dugove svoje majke),koji sam ja tada preuzela na sebe kako bi on mogao uzeti stambeni kredit..te za to imamo potpisano kod javnog bilježnika da mi je te novce dužan vratiti u roku godinu dana ili nakon prodaje nekretnine. Ali zanima me stan jer on tvrdi da je to samo njegovo,također imamo i auto koji je kupljen prošle godine,takoder na kredit za koji sam mu opet potpisala za jamca. E sad on meni kaže,prodaj si auto i uzmi si te novce koje sam ti "dužan". Svakodnevno mi se prijeti oduzimanjem djeteta,jer cu ostati bez svega,jer stan nije bračna stečevina,dobit ću svoje pišljive novce i nek idem i ostavim njega i dijete na miru.,te da sve to bude riješio dobar odvjetnik kojeg si ja trenutno ne mogu priuštiti a on može jer je dobio neku lovu u nasljedstvo..( to su njegove riječi) Da ne govorim o tome da me je udario sa malim djetetom od 6mj u rukama,tako da sam opala na krevet sa bebom. Prijavila nisam nikada jer bi ostao bez posla,danas mi je žao šta nisam. Svaki dan slušam uvrijede i ponižavanja tipa odi tam di moras biti,koji te je danas navlačio...uglavnom je jako ljubomoran i ja to više ne mogu slušati. Dođem iz noćne kaže mi "smrdi ti iz usta,ko zna koji ku**c si gutala" a da ne govorim da gotovo uvijek takve stvari radi pred djetetom od 4 godine isprovocira me pa onda mene napada da sta se derem pred djetetom i onda mali od 4 godine viče na mene da nek ne vičem na tatu. Neko vecer u krevetu mali mi kaze "tata mi je prijatelj,a ti imas svojeg prijatelja čovijeka s posla" mislim,dakle pametnom dosta da se vidi šta radi i to preko malog djeteta... Ne znam šta da radim,te od kud da krenem...jer znam da ce mi napraviti pakao od života ako bilo sta pokrenem... Naš brak ne funkcionira vec 3 godine,od kad me je udario,od tada ja nemam prema njemu iste osjecaje...i ja sam to njemu rekla...ali sam i rekla da necu razvod iz razloga jer mi se prijeti oduzimanjem djeteta,da nemam pravo na ništa itd... Našao mi je u mobitelu poruke sa jedim dečkom s kojim sam se jedno vrijeme dopisivala i nažalost u porukama se jasno vidi da mi se dečko nabacuje. A on je na mojem mobitelu non stop,sve prati i čita uzima ga po noći dok spavam...i sve te poruke se screenao i poslao sebi na svoj,i sad mi se i s njima prijeti da ce ih objaviti javno da svi vide kakva ja jesam...sta da napravim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija