Jump to content

Dule72

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, u pravu ste. U međuvlasničkom piše da krovna konstrukcija s pokrovom spada pod zajedničke dijelove zgrade. Međuvlasnički ugovor je u prilogu. Zašto bi onda Upravitelj tvrdio drugačije? MVL_U.pdf
  2. Obratio sam se direktno upravitelju zgrade i dobio odbijanac. Rekoše mi da je hidroizolacija krov stana ispod a pločice koje se raspadaju pokrov koji je pod mojom odgovornosti. Na napomenu da plaćam pričuvu po bruto površini stana rekli su da plaćam upravo za hidroizolaciju. Da li mogu još nešto pokušati?
  3. Poštovani, molim za pomoć. Živimo u zgradi napravljenoj 2015g. na zadnjem katu zgrade, a stanu pripada terasa koja je ujedno i krov stana ispod. Pločice na terasi su u jako lošem stanju, nisu popucale, ali ih je velika večina odljepljena i više ne vrše svoju funkciju. Voda se zadržava ispod pločica i onda još 2 do 3 dana nakon kiše polako izlazi ispod pločica i curi u odvod. Da li imamo pravo tražiti popravak pločica na račun zgrade s obzirom da je to ujedno i krov stana ispod? U stanu ispod za sada ne prokišnjava (za sada). Pričuva koju plaćamo se naplaćuje po bruto površini stana, dakle terasa je uračunata kao stambeni dio, a ne sa koeficijentom. Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija