Jump to content

pr4vnihelp

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, prije par dana ja i moja obitelj smo dobili (uživo, usmeno) prijetnje smrću od strane člana obitelji koji je trenutno u staračkom domu. S tom osobom je bilo i prije problema te je više puta u zadnje 3-4 godine napravljen zapisnik (razne prijetnje, razbijanje imovine). Nikad se nije došlo do suda niti je bilo kakvih ozbiljnijih prijava. Sada smo dobili baš usmene prijetnje smrću, znam da bi se po zakonu trebalo prijaviti direktno policiji, ali me zanima ako bi bilo bolje prijaviti staračkom domu, policiji ili državnom odvjetništvu. Također me zanima u kojem slučaju bi ta osoba mogla završiti na psihijatriji. Njezin doktor opće prakse je rekao da je jedini način taj da ona sama to zatraži, ali možda postoji mogućnost da ga se prijavi kod psihijatra za ove prijetnje? Hvala unaprijed!
  2. Znam, moje pitanje je, ako dođe do toga da me poslodavac prijavi za navodnu krađu (koja ne postoji), što mogu poduzeti i trebam li nešto napraviti već sada?
  3. Pozdrav, radim u ugostiteljstvu 5 mjeseci. Sve je bilo potpuno normalno dok mi ovaj tjedan poslodavac nije počeo slati poruke u kojima prijeti otkazom, u kojima spominje da "ima dokaze da sam ukrao novac od njega" iako ja nisam ukrao ni lipe i ne znam koje to dokaze može imati, u kojima mi piše svakakve uvrede te u konačnici danas mi je napisao da sam "otkaz već dobio". Ja sam u međuvremenu završio u samoizolaciji tako da još bar tjedan dana neću moći fizički otići na policiju ili slično. Zanima me ako bi trebao nešto poduzeti kao zaštitu. Ne smetaju mi prijeteće poruke, ali se brinem da bi mogao izmisliti neku krađu, podmititi svjedoke ili slično. Što da radim? Što ako mi ne isplati plaću za ovaj mjesec, u kojem sam radio 15 dana?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija