Jump to content

Nessie1982

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, molim savjet. U ponedjeljak moram napraviti liječnički pregled za posao, radimo ga svakih god dana. Rekli su da mi treba naravno ili neg.test ili kovid potvrda....šta mi je činiti, neću se testirati, a potvrdu niti imam niti je želim. Molim pomoć? Hvala
  2. Mislim u tolikom sam rasulu, potražila bi psihološku pomoć. Stvarno se osjećam poniženo, iskorišteno, povrijeđeno.
  3. Pozvana sam na sastanak u kojem je već sve bilo odlučeno i stavili su me pred gotov čin. Pričali o ponudi tog otkaza sa promjenom ugovora. Nisu se jasno izjasnili zašto. Spomenuto je da par puta nisam nešto odradila po pravilu, iako su me par rečenica prije nahvalili da sam sposobna i vrijedna i da sam dobila sve pohvale. Zar nisu prvo trebali mi dati pisanu opomenu, a ne me tako šikanirali i prebaciti na drugo mjesto. Napominjem da sam potpisala ugovor 2.08 i nakon dva mjeseca (22.10. jučer) me na tom sastanku dočekala priča o otkazu s p.u. Isto tako sam tražila razgovor 16.09. upravo sa tom voditeljem projekta, koji se nije dogodio.
  4. Radim u firmi 11 mjeseci, od toga 3 mjeseca na neodređeno kao voditelj smjene. Kako je velika firma ima velika ima više pogona, rad na proizvodnoj liniji i rad u skladištu. Ja sam sa voditeljskog mjesta u proizvodnji, premještena u skladište, pod novim ugovorom skladištara (u ponedjeljak bi trebala potpisati taj otkaz sa promjenom ugovora). Bez upozorenja mene, niti suočavanja sa nekim greškama na poslu, odlučili da me premjeste na drugo radno mjesto. Moram naglasiti da je proizvodni pogon bio novi, s tim da sam se ja uvela u posao i educirala još 20 radnika, nisam imala pomoć od nikada od voditelja projekta. Vodila sam smjenu dva mjeseca bez ugovora za voditelja smjene. Kad sam dobila ugovor voditelja, tražila sam razgovor sa voditeljem projekta o mojem obavljanju posla, koji se nije dogodio, nego me bez upozorenja mjesec dana kasnije dočekao otkaz sa promjenom ugovora. Molim vas pomoć. Šta mi je činiti, ne znam koliko košta tužba, ali mislim da su mi napravili veliku nepravdu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija