Jump to content

Skylark80

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Trebam li što priložiti uz prijavu, kakav "dokaz"? I da upravo se o tome radi da je gospođa JAKO neugodna i vrijeđa, inače ne bi bilo problema, niti bi mi palo na pamet prijavljivati ju. Hvala još jednom!
  2. Imam sličan problem. Susjeda koji navija TV i danju i noću. Psihički pucamo po šavovima pa me zanima: 1. Na koji se način ovlašteno zahtjeva da uznemiravanje prestane? 2. Samo preko suda - tužbom? Ili se može i preko policije? Ili ih oni mogu samo opomenuti što su do sad i činili. I onda susjed ponovo po svom. 3. I što je potrebno prikupiti da bi u slučaju tužbe presuda bila povoljna i mi imali svoj mir?
  3. Poštovani, živim u stambenoj zgradi u kojoj jedna od stanarki čisti zajedničko stubište. Tijekom godine ta je gospođa samovoljno podigla cijenu čišćenja stubišta. Kad sam ju tražila račun ili kakvu potvrdu rekla je da se to plaća na ruke. Također ponekad tvrdi da joj nisam platila za prošli mjesec, iako joj redovno plaćamo, a kako nemam nikakvu potvrdu dolazi do "natezanja". Mi kažemo da jesmo, a ona tvdi suprotno. Zanima me koja su moja prava. Mogu li dobiti kakvu potvrdu od gospođe (Npr. da napišem na papiru da je ta i ta gospođa primila novac za čišćenje tad i tad za taj i taj mjesec i da mi se ona potpiše)? Ako se ne radi o radu "na crno" mogu li dobiti potvrdu, a ako se radi o radu na crno je li tako sročena potvrda dovoljan dokaz da gospođa ne daje nikakva javna davanja, već je princip novac na ruke i njoj u džep? Hvala!
  4. Vjerujem da traje i ovo (žalba) je trajalo 7 godina, no kad znaš da si u parvu ne odustaješ. Ako imam pravo na kamate za tih 7 god neću odustati i čekat ću! Samo je strašno kad se zbog greške drugih moraš 7 godina naganjati! Hvala na pomoći!
  5. Hvala na brzom odgovoru. Jel to vrijedi i za invalidninu obitelji poginulih (zaostatak je 7 god.) Hvala!
  6. Invalidnina mi je bila obustavljena od 2000. g, nakon žalbe, su mi sve ponovo priznali - slijedi isplata zaostataka. Zanima me da li se i ako da kako računaju kamate na te zaostatke? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija