Jump to content

Mola555

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mola555 objavio

  1. Uplatite u vise navrata manje iznose. Na vise racuna ...
  2. Ako osiguranje kaze totalna steta, radi se o ekonomskoj totalnoj steti, kad bi popravak bio visi od vrijednosti skutera prije nezgode. Na sudu ili prije da pozovete osiguranje mozete traziti, da vam se nadoknadi steta u naravi u smislu, da vam kupe skuter slicne starosti, motora,opreme. Mozda ce vam onda ponuditi visi iznos.
  3. Postovani, Moj odvjetnik je rekao,da radi za nagradu od 15%. U parnicnom postupku smo se dogovorili sa suprotnom stranom za sudsku nagodbu, prema kojoj ce tuzena stranka meni isplatiti iznos koji ukljucuje glavnicu, zatezne kamate, troskove sudenja(vjestacenja,takse) i troskove odvjetnika. Iako sam zamolio odvjetnika, da moramo staviti zastupanje po nagradi od 15% u pismeni oblik, odvjetnik mi je nakon isplate sudske nagodbe na njegov racun, poslao dva racuna- jedan prema kojem mu moram platiti 15% od glavnice plus zateznih kamata, i racun za troskove odvjetnika ( u istom iznosu iz nagodbe). Misljenja sam, da se radi o duplom nagradivanju za rad odvjetnika sto je protuzakonito. I jos uvijek nismo stavili u pismeni oblik nagradivanje prema postotku. Sta predlazete, da napravim?
  4. Postovani, Moj odvjetnik je rekao,da radi za nagradu od 15%. U parnicnom postupku smo se dogovorili sa suprotnom stranom za sudsku nagodbu, prema kojoj ce tuzena stranka meni isplatiti iznos koji ukljucuje glavnicu, zatezne kamate, troskove sudenja(vjestacenja,takse) i troskove odvjetnika. Iako sam zamolio odvjetnika, da moramo staviti zastupanje po nagradi od 15% u pismeni oblik, odvjetnik mi je nakon isplate sudske nagodbe na njegov racun, poslao dva racuna- jedan prema kojem mu moram platiti 15% od glavnice plus zateznih kamata, i racun za troskove odvjetnika ( u istom iznosu iz nagodbe). Misljenja sam, da se radi o duplom nagradivanju za rad odvjetnika sto je protuzakonito. I jos uvijek nismo stavili u pismeni oblik nagradivanje prema postotku. Sta predlazete, da napravim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija