Jump to content

Doli

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Doli objavio

  1. Dragi kolege, evo da se i ja javim da je moja muka završila 24.10. i da zahvalim svima na podršci i korisnim savjetima kad sam imala osjećaj da ću poludjeti od nervoze i da bi najradije odjavila ispit da ne ispadnem tamo idiot... bilo mi je utješno čitati komentare na legalisu da nije tako strašno kao što se čini i ako si učio da je sasvim lijepo iskustvo na kraju:) No dakle, komisija Vlahinja, Garačić, Miletić, Kriletić (umjesto Palarić) i Jug, svi jaako korektni, strpljivi, nasmiju se tu i tamo.. možda jedan mali savjet, treba se prisiliti da budeš smiren (jedna žestica s kolegama prije ispita:) jer si jedino tada donekle koncentiran i onda sve lijepo ide...))..baš sva pitanja su već objavljena i nitko nije išao previše u detalje, Jug je prvo pitao izmjene Zpp-a, ali onako najbitnije i čisto osnove, revizija po novom , spor male vrijednosti, dostava, kad rh tuži... Toliko od mene,a svima koje ispit tek čeka želim puuuno sreće, pozrav )))
  2. Zvala sam ministarstvo i naravno uvijek isti odgovor- kad dobiju raspored objaviti će ga. Ja imam usmeni 24. i voljela bi da već jednom objave komisiju... već mi je toliko zlo od svega, pokušavam nešto čitati, a ne ide više...
  3. Hej kolega, kad ideš? meni je prvi pismeni u srijedu, isto dolazim iz gospodarstva pa me i te presude malo brinu, a o usmenom da ne govorim:)
  4. Doli

    odustanak

    kolegice draga potpuno razumijem paniku, strah i misli o odustanku. ja imam usmeni 24.10. i umjesto da ponavljam gradivo (kao što je bio prvotni plan) ja hrpu stvari tek učim, a da ne govorim o tome da jedno pročitam, a drugo zaboravim i sveee mi se miješa i onda razmišljam kako ću doći tamo i ne otvoriti usta ili još gore izvaliti neku bedastoću.... ni sama ne znam šta da više radim, iscrpim se do maksimuma, a rezultati mi se čine jako slabi ili nikakvi...
  5. Pridruzujem se molbama za presude... Unaprijed hvala! Mail je: koor_3@yahoo.com
  6. Najljepše molim šprance na mail koor_3@yahoo.com !!
  7. Postovani kolega, ako je to izvedivo ja bi otisla slusati ispit pa ostavljam mail adresu: koor_3@yahoo.com Unaprijed hvala!
  8. Cestitke Hrvoju:) Ako je netko dobio pitanja molim da mi ih posalje na mail koor_3@yahoo.com. Unaprijed hvala!!
  9. Doli

    Skripte

    Jos jednom molim kakvu dobru dušu da mi pošalje skripte na adresu: koor_3@yahoo.com. Unaprijed hvala!!
  10. Doli

    Skripte

    Pridruzujem se molbama za skripte na mail koor_3@yahoo.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija