Jump to content

ivanam0203v

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A a sto ako je dugovanje vece od vrijednosti nasljedenog djela? Tko garantira da odgovaram do vrijednosti nasljedene nekretnine?
  2. Znaci ovako postoje dugovi oko 500 000kn koji su obustavljeni clankom 12 zponsa. Osoba na koju su dugovi je umrla tocnije tata, ako se ja sada prihvatim tog nasljedstva dali ce oni/ vjerovnici teretiti mene kao nasljednika i moju imovinu(ne naslijedena vec moja)? U ostavinu spada kuca i ti dugovi. To je ono sto ja mogu prihvatiti na ostavini.
  3. A sto ako se uputi zahtjev za zastarom na sud koji je ovrhu donio dali se ponovno taj rok mice recimo na 0? Dali se u zahtjevu treba navesti da se trazi na temelju zastare i/ili nemogucnosti naplate svih tih godina da se ovrha obustavi i makne iz fininog redoslijeda naplate? Na koji clanak se pozvati, i dali je to uopce moguce u HR?
  4. Dugovanja koja 10 godina nisu naplacena? Obustavljeno clankom 12 zponsa. Dali postoji nacin da ih se makne?
  5. Kako znamo dali je nesto u zastari?
  6. A dali mogu sjesti dugovi od ostavine na nasljednikovu imovinu (pokretnine nekretnine) koju je nasljednik stekao sam prije ostavine?
  7. Pozdrav, zanima me sto tocno znaci clanak 12 ZPONSa? Dali se takav dug zaustavljen temeljem tog clanka prebacuje na nasljednika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija