Jump to content

s2pid

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ..bitno je bitno, itekako, bitno je sve sto im kazes i kako im kazes, ja znam i decka kojemu je poderana prijava pa di je tu zakon i pravda?.. ..veze su jace od zakona.. ..meni se cini da je itekako bitno dali je za osobne potrebe ili za daljnju preprodaju, razlika je ogromna, unistavas samo sebe, prodajom i druge..
  2. ..nitko vas nece skidat, sami se morate skinut, ako nesto jako zelite pokusat cete sve da to i napravite, kad se jednom krene tesko je stati..
  3. ..kako se cisti droga? ..zanimljivo pitanje ali bojim se da cu dat krivi odgovor stoga radje nebi o tome.. ..a ako mislite na cisnjenje droge s ulice, to ce bit jako tesko pogotovo kad udjemo u toliko nam iscekivanu EU, bit ce je samo jos vise.. ..opcenito gledajuci mission impossible.. ..ako se pak brinete za dijete to je opet druga vrlo duga prica.. ..jedino sto mozete je otici u ljekarnu naoruzati se testovima i nenajavljeno ga testirati svakih par tjedana, druga je prica to sto mu nemozete zabraniti jer da mu smislite neznam ni ja kakvu kaznu kad tad ce otici u skolu, na faks, posao i doci u kontakt s ljudima, tu je kraj price, zabraniti mu nemozete nikako taman mu GPS ugradili u straznjicu, mada ni to nie losa ideja..
  4. ..KASKO osiguranje ce ti isplatit 70% od trzisne cijene vozila s odredjenim amortizacijama, godine kilometri, servisna knjizica, prvi vlasnik sve gledaju.. ..tako je bilo meni al ja sam sam kriv nitko nije sudjelovao.. ..neznam o kojem se osiguranju radi ni sta ali neku su osiguranja na boljem glasu od drugih, ne zelim reklamirat sad al nie tesko skuzit..
  5. ..nije na vama da mu sudite, sranje je da oprostite napravljeno i sad ga treba pocistit, to je neki normalan slijed dogadjaja zdravog uma.. ..bilo bi ruzno setati se pp parku s psicem i on se brizan pokaka,a ti pol sata proucavas, analiziras, blejis u govance umjesto da ulovis metlicu i pocistis.. ..nis od toga..
  6. ..samo jos nesto, nikakvo izmisljanje imena i likova i slicno, to te moze jos samo dublje zakopat.. ..samo reci da se bojis za svoj zivot i tocka.. ..nitko te nemoze nikako prisiliti..
  7. ..hehe, ne zelim izazivat wraga ali ja se nadam, iskreno sam duboko uvjeren da bi me gospodja sutkinja sigurno razumijela, na kraju krajeva i ona je samo necija mama, a ja sam dobar s mamama, hehe.. ..ne zelim da zvuci seksisticki i ukoliko sam nego povrjedio duboko se ispricavam.. ..eto da se i ja ogradim za slucaj da neko potegne........tuzbu, ali znam ful dobar forum sa pravnim savjetima, ali nebih htio reklamirat, nije sukladno propisima, hehe..
  8. ..po tome sto ako ja slucajno utipkam neki broj na telefon i dobijem neku popularnu nagradnu igru, imam li pravo na svoj novac? ..isto su nemoralno prisvojili moj novac, a kako cu ja to dokazati?
  9. ..ne postoji nikakav sluzbeni dokument jer nitko nije sudjelovao u nesreci, auto je u voznom stanju i nema krvi, nie bilo potrebe za policijom, ali postoje ocevici..
  10. ..evo pred nekih par dana imao sam saobracajku u kojoj sam zeni (slucajnoj prolaznici) prilikom leta i rotacije automobila retrivizorom okrznuo ruku, njoj nije nista nije niti pala na pod ali nakon nekih pola sata kada joj je dosao muz zalila se na bolove u ruci, nozi, vratu, na trzajne ozljede, ma na sve sta joj je u tom trenu palo na pamet.. ..zanima me dali ce joj to priznati kao nematerijalnu stetu i dali sam ja tu u sukobu sa zakonom ili je to samo slucajan splet okolnosti, tj. hoce li me se kazneno gonit?.. ..nisam ju sigurno namjerno gadjao retrovizorom u ruku, pa da to i zelim ponovit nebi uspio.. ..zanima me strucno misljenje?
  11. ..nekad sam bio turcin sad sam perspektivni sportas, no nebitno.. ..jednom prigodom je i kirin rekao da nikad nitko nie u zatvor isao radi jednog jointa ili jedne stabljike, pa sta on misli da se od jedne stabljike dobije gram?.. ..takve neke stvari mi nemaju logike.. ..zasto bi netko svaki dan kupovao gram i riskirao muriju kad moze odjednom uzet 50 i miran je mjesec dana, o tome se radi.. ..zasto to nebi proslo kad je istina i barem ima smisla za razliku od negiranja i odvjetnika i cuda, nie mi jasno?
  12. ..zanima me sto su osobne potrebe i kada prestaje granica osobnih potreba?.. ..citajuci postove naletio sam na nekog decka koji je "pao" s 30g hasisa i optrecen je za dilanje, davanje droge na uzivanje ili nesto u tom stilu.. ..zar nikome nije jasno da 50g marihuane moze popusiti u jednu noc, tj. hasisa, nebitno.. ..bitno je da za potrosit 50g heroina u jednu noc treba pol sela.. ..heroin ok to mi je jasno, ali ako netko posjeduje 100g marihuane ili hasisa sto ga to odmah automatikom cini dilerom?.. ..cista logika govori da ako uzmete vecu kolicinu necega dobijete i veci popust, to je prvo pravilo trgovine opcenito.. ..ljudi ne shvacaju razliku..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija