Jump to content

Nica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam draga gdjo, sve sam ja to prošla, moj slučaj je za sud protiv nepravde drzave sustava jer radim stručno, pošteno, korektno, dvije godine me nisu htjeli postiti na odgovarajuću plaću, već preko noći spriječe sporazum u jednom ministarstvo i pošalju u drugo na manju plaću ( plakala sam 3 mj)... Ali što sam mogla ..( ekipa slučaj Rimac mjere, i htjela sam pobjeći od toga) sada gdje jesam je plaća manja ( za kaznu) ..itd...
  2. Hvala vam! Pokušati ću... Iako nisam sigurna u uspjeh. Čelnici su ministar i gradonačelnik hmm.. biti će nemoguće..
  3. Dobila sam skrin na wats up od kolega koji su unutar gradske službe, i vidljivo mi je naziv radnog mjesta, koeficijent i koja služba je u pitanju. Takodjer informacija da im se od 8 traženih prije pola godine javilo 5 ..sile opet ponabljćaćju ovaj put više ljudi ..lp Ispr.opet idu internim natječajem..pa je možda ovo šansa ? No ne znam kome pišem i po kojem čl.zakona, budući da u dr. Službi imam neodređeno ugovor i manji koef.
  4. Molim vas kako se premjestiti iz ministarstva u Grad po internom natječaju koji grad raspisuje? Razlog puno veća plaća i koeficijent od ovoga koji sada imam. I već par godina ne postoji način povećanja koef.unutat ministarstva, a premjestaj ne potpisuju samo tako. Razlog je financ.i zdravstvene prirode. Srdačno , zahvaljujem na savjetu!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija