Jump to content

Zbunjena0603

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala na odgovoru. Može li on nekim zakonskim putem od mene tražiti da otplaćujem dio kredita, stalno mi govori da je to bračna stečevini, iako ja ne znam koliko je novca i kada sve dizao.
  2. Znači li to da, bez obzira sto je nenamjenski kredit podignut za vrijeme braka, ne moram otplaćivati kredit? Suprug zarađuje dobro, ima dvostruko veća primanja od mene
  3. U braku sam gotovo pet godina, a odmah u prvoj godini suprug je digao kredit za kupnju auta, ali puno veći od cijene automobila, bez mog saznanja. U međuvremenu je mijenjao banke, očito revidirao iznose kredita, a sumnjam da su u pitanju kockarski problemi jer je i posuđivao novce na sve strane. Sada se razvodimo i on mi prijeti da ću ja vraćat kredit, za koji ne znam ni kako je nastao, ni koliki je točno (stalno se mijenjao) niti sam bila sudužnik. Od zajedničke imovine nemamo gotovo ništa, živjeli smo u kući koja je na njegovog oca, a auto koji je kupljen na početku braka je prodan za trećinu prvotne vrijednosti. Kupili smo novi auto za koji sam ja dala 90 posto sredstava. Zanima me, hoću li ja morati nakon razvoda braka plaćati kredit koji je on digao?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija