Jump to content

lana.erj

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Nisam uspijela nigdje pronaći informaciju kako funkcionira plaćanje poreza za pomorce koji imaju ugovor na brodu s Hrvatskom zastavom (dakle nije međunarodna plovidba). A u toj godini imaju preko 183 dana u plovidbi.
  2. Hvala vam. Ja se isto nadam tako da ne bude daljnjih nepotrebnih problema.
  3. Hvala na odgovoru. Nemamo, cimerica nije htjela potpisati ugovor, tako da ne znam što će biti s time, a na kraju dana ni nije moj problem. Ja sam svoje poslala danas, tako da ću za 12mj podmiriti svoje troškove, a otići ranije.
  4. Situacija je: Potpisan je i ovjeren kod javnog bilježnika ugovor o najmu stana na neodređeno. Otkazni period je 30 dana od dana predaje otkaznog pisma drugoj osobi. Javila sam se vlasnici stana da zbog osobnih razloga moram napustiti stan do kraja 11mj, međutim isto tako rekla da ću platit 12mj stanarinu i režije (otkazni rok), odnosno predložila da zadrži polog i tim si namiri stanarinu, a ja ću dodati ta režije. Isto tako u stanu je cimerica koja ne znam hoće li ostati ili ne. Zanima me može li mi raditi vlasnica stana ikakve probleme oko izlaska iz stana? Jeli dovoljno da sam joj poslala dopis o otkazu najma poštom ili moramo kod javnog bilježnika na sporazumi raskid? Hvala svima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija