Jump to content

Zeljkaz

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovako je upisano i na našu zgradu. Prodajemo stan i sad ja moram doći do tog rješenja. U gradu su mi pokrenuli postupak za uporabnu,pa žena nije bila sigurna jer to meni treba (kao ni ja koja sam tražila) jer nemam građevinsku. U biti, meni treba taj neki papir/kopija da je zgrada legalizirana(svaka arhiva bi ga trebala imati?!) Ja ne vidim što piše u tom papiru,predstavnik nema. Jedino da zovem upravitelja zgrade i pitam? Ovo sam zatražila pred tjedan dana i strah me da kupci ne odustanu dok to dođe do mene. I mi smo kupili stan preko agencije i ne sjećam se da smo to imali,odnosno da je imao prodavatelj ali možda mi ti nismo ni vidjeli.
  2. Ali znači gleda osobnu i gleda podatke na ugovoru i ne vidi?
  3. Zašto nije odmah uvidio grešku kad je pregledavao ugovor?odnosno provjeravao podatke
  4. Nakon ovjere i uknjižbe kod javnog bilježnika,sad sam došla s tabularnom i ugovorom za prijepis nekretnine. Da bi ti isti bilježnici skužili grešku u slovu prezimena na jednom prezimenu na jednoj strani. Kad sam rekla da su to provjeravali i prvi put i po osobnima i ovjerili sve, sto sad? Slegnula je ramenima,raditi će se aneks ako treba....a kao ne znam hoće vam sud to priznati za upis. ????
  5. Kupnja putem prezentacijske prodaje. Nakon 3 dana pregovora doma odlucili vratiti kupljeno,neotvoreno. Od te firme dobivam odgovor da moram platiti 10% cijene jer su vuneni proizvodi prenocili kod nas bez obzira sto ih nismo otvarali ali ih oni moraju vratiti u tvornicu. Kupili usisivac i na poklon dobili te vunene stvari. Nista nije koristeno. Imam pravo po ugovoru 14dana na povrat bez objanjenja. Ima on tocka d ces platiti prodavacu dio za proizvode ali ne ako je to u svrhu pregleda,isprobavanja i ukoliko nije bilo zqoecaceno. Drugo, hoce mi naplatiti povrat robe iako mi odvezemo sami. A kazu da moze i do 600 kn biti slanje posiljke. Ok platit cu i to samo da ne placam 10% nesto sto ne moram placati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija