Jump to content

Marko1991

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Marko1991 objavio

  1. Zivot mi je sređen i ne mogu se zalit.imam svoju firmu,radim i uzivam u svemu..samo trazim nacin da se izvucem na sudu i da ja mogu stavit neku tuzbu jer ja ispadam kriv a samo zelim svoje stvari koje su mi sve kod nje,doslovno i pecat od firme.
  2. Hvala Vam puno.Znate mozda samo odgovor na ovo sta sam na pocetku pitao? (Dali mogu ja nju tuziti ako postoji takav zakon da me psihicki slomila,izigrala me i slicno? Nije to samo prevara,molila me drugu sansu da ju cekam i opet isto.Ja nocima nisam spavao,psihicki me stvarno dotukla i normalno da sam ju par puta nazvao da mi objasni a ona me tuzila.) Iskreno trazim bilo sta za sta bi ju mogao tuziti jer cu na sudu ispasti ja kriv za sve a zelio sam doci do svojih stvari koje su i dalje kod nje.zar ne postoji neki zakon kao da me psihicki unistila i manipulirala samnom?
  3. I dali ja mogu nekako provjeriti u kojem je to stanju sada? Bio sam na policiji na razgovoru pocetkom 10mj i rekli su mi da sada drzavno odvjetnistvo odlucuje o tome.od tada nikakav poziv niti nista nisam dobio
  4. Pozdrav svima.Ukratko prekinuo sam sa zarucnicom nakon 10 godina veze.Saznao sam da me vara i nismo se culi oko 3 tjedna.Nakon toga se cujemo i moli me da joj dam jos jednu sansu na sta ja pristanem koliko ju volim.E sada,u među vremenu saznam da se viđa jos sa njih dvoje i tu nastane problem.Pocela me ignorirat i ne javljat se,zvao sam ju vise puta da mi objasni jer sam slomljen bio i da uzmem stvari a ona me prijavila da ju maltretiram sa pozivima.Na sudu cu ja sada ispasti kriv,manijak i sve ostalo.Dali mogu ja nju tuziti ako postoji takav zakon da me psihicki slomila,izigrala me i slicno? Nije to samo prevara,molila me drugu sansu da ju cekam i opet isto.Ja nocima nisam spavao,psihicki me stvarno dotukla i normalno da sam ju par puta nazvao da mi objasni a ona me tuzila.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija