Jump to content

Sini Kole

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

49 pregleda profila
  1. Istinitost je prioritet. Valjda će oni zaključiti da nisam tu iz interesa. Nisam prouzrokovao ovo i narušio brak.
  2. Djece nemamo. Tek 2 mjeseca sam u radnom odnosu, nakon dužeg prekida. Dugovanja prema državi nemam, sve je plaćeno i čisto. Vjerovatno ću morati da priložim dokaze o sredstvima uzdržavanja. Mada dok je brak i dalje na snazi, ne znam kako će oni to tretirati. Razdvojio sam se i nemam želudac da glumim.
  3. Ovaj odgovor mi zvuči, kao da ga je ona napisala. Laganje mi nije opcija, kako god da ispadne. Niti ikakve fikcije, laži i muljanja ne dolaze u obzir. Verujem da će se sve ok rešiti. Hvala.
  4. Sa suprugom sam skoro 5 godina u braku. Vjenčani smo u republici Hrvatskoj. Bilo je puno trzavica, zbog problema sa njom. Preživeli. Ipak smo nekako dočekali datum kada moram podneti zahtjev za stalni boravak. Međutim, uoči toga saznajem i imam dokaze da me vara. Svoj život, boravak i egzistenciju sam fokusirao na nju i naš brak, a ne na sopstveni interes. Sada nemam kud. Iz Srbije sam. Znači li to da mi, ne mojom krivicom, propada život koji sam započeo u republici Hrvatskoj? Ona podnese zahtjev za rastavu i mogu da se selim? Šta mi je činiti? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija