Jump to content

Điano

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovisno o težini ,ako je nešto ozbiljno dolaze po tebe na kućnu adresu,ako je nešto sitno zovu s skrivenoga broja a pismenim putem ako vas ne nađu pa ostave na prijavljenoj adresi obavijest ! Sve ovisi o težini pitanja i prekršaja ne može se kvalificirati recimo ubojstvo sa lakšom krađom ili neki sitni praktički nevažni prekršaj ! Mislim da postupaju po svom mišljenju i nahođenju !
  2. Nije ugovor obična izjava ! Ja .... pod materjalnom i odg.. posudio sam .... kn od osobe ...... i vračat ču 500 kn mijesečno ! Datum i potpis to je to bez datuma početka odplate i bez podataka o računu za uplatu ! i tek sad sam dobio račun i počeo uredno plaćati kako smo dogovorili ! No no sad bi oni silom naplatili sve !!!
  3. piše da sam samo posudio od tog i toga iznos i da ču vračati po 500 kn mjesečno i tako ovjereno ! bez broja računa niti datuma kad počinje ili završava otplata ! gospođa se 2 godine nije javila niti dala broj računa tek sada je poslala putem odvjetnice i tada sam počeo plačati redovito kako je napisano i dogovoreno
  4. Mijenjao sam stan za ruševnu kuću prije dvije godine i osoba nam posudila 40 tisuća kuna ovjeren kod bilježnika kako bi zatvorili kredit da se može upisati na nekretninu gdje piše vračanje po 500 kn mjesečno no nigdje nema broj računa niti kada teče otplata ! nakon dvije godine pošto nisam htio nasjesti da plaćam na crno na ruke sam dobio preko njene odvjetnice da trebam plaćati i zatražio sam broj računa gdje je napisala da uplata mora biti svaki mjesec do 15. po 500 kn pa je tražila zaostatke od 20 tisuća da odmah platim ,15 dana kasnije ! A sada sam dobio da stranke raskid dug i želi da odmah platim sve ! S obzirom da uredno plaćam dogovorenih 500 kn mjesečno kako je potpisano i dogovoreno od kada sam službeno dobio broj računa gdje da uplaćujem ! Pitanje dali sam ja dužan plaćati kamate ili sve od jedanput kako traže i prijete tužbom ili da normalno plaćam kako je dogovoreno , napisano i od kada posjedujem broj računa ? Molim odgovor i puno se zahvaljujem !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija