Jump to content

ALEX P.

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, molim informaciju da li blokadom tekućeg računa vlasnika obrta automatizmom bude blokiran i tekući račun njegovog obrta kojemu je vlasnik? Hvala unaprijed.
  2. Pozdrav, Tvrtka kupac u sustavu PDVa u vlasništvu ima stan koji je kupljen od tvrtke prodavatelja također u sustavu PDVa. Stan je kupljen prije 1,5 godinu, novogradnja, prvi kupac. Na stan je plaćen PDV prema računu tvrtke prodavatelja i koji PDV tvrtke kupac mogla zatražiti povrat. sada tvrtka kupac prodaje stan fizičkoj osobi. Na koji način se sada tretira PDV? kako se izdaje račun s PDVom ili bez PDVa. Zahvaljujem unaprijed.
  3. Hvala. Ako se sjetite bilo kakve mogućnosti, molim javite. lp
  4. Pozdrav, ako je tvrtka ovršenik, dobila rješenje kojim se odgađa ovrha i prijenos sredstava na račun ovrhovoditelja, a u FINI je već prije donošenje tog rješenja s računa ovršenika skinuti značajan iznos sredstava, da li postoji kakvi pravni put kojim bi se ta sredstva oslobodila i mogla koristiti od strane ovršenika dok traje ta parnica za koje vrijeme je ovrha odgođena? Naime ovršenik je upućen u parnicu, ali iznos koji ovrhovoditelj potražuje i koji želi naplatiti je sporan, parnicom ćemo ići u dokazivanje toga, ali je problem što to obično traje neko dulje vrijeme na koje ostajemo bez sredstava koja su u Fini što će ovršeniku (nama) prouzročiti ogromne probleme za nastavak poslovanja. Molim vas mišljenje, ako imate saznanja o toj temi. Zahvaljujem unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija