Jump to content

Japa 1973

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nažalost to sve znam i od tog nema pomoći.Obrazaca za osobni bankrot nema pa ti sad sam Napiši nešto ako znaš..A za advokata nemaš.Jadno.
  2. Molim pomoć Šta sve treba za osobni bankrot,na Fini kažu da oni to ne rade i da moram sam napisati.Što sve treba ,kako ide taj dio gdje se piše plan otplate.....kome se predaje,sve....Borbena molim Vas pomoć
  3. Ako je došlo rješenje od suda da se vodi ovrha općenito na imovini,šta to znači? I da li mora doći nova ovrha na pokretnine ili nekretnine ili je to to? Da li se dobije obavijest kad ide ovrha na pokretnine?Mislim ,ono tipa tog i tog datuma.Hvala!
  4. Borbena,molim Vas još jedan odgovor,kad se pokrene bankrot da li on stupa na snagu odmah ili se čeka odluka suda? Da li mogu dalje provoditi ovrhe na pokretnine itd. ili se ne smiju provoditi nakon pokretanja bankrota?
  5. Molim Vas par odgovara Da li se ovrha ne provodi dok ste na bolovanju samo na novčana sredstva ili se ne provodi npr. općenito na imovini ? I da li je moguć osobni bankrot dok ste na bolovanju? Hvala!
  6. Hvala Vam Borbena ,najbolji ste.
  7. Borbena piše sudionik Nije ni jamac ni sudužnik.
  8. Molim Vas odgovor. Što zo znači biti sudionik u kreditu? I da li taj sudionik ako je sudionik u stambenom kreditu a ovršen je ima kakvo pravo na tu nekretninu? Znači vlasništvo te nekretnine je 1/1 na suprugu .On ne posjeduje ništa.Pitanje bi bilo da li mogu stavit ovrhu na tu nekretninu? Hvala.
  9. Na supruga glasi ,ja nemam ništa sa tim kreditom.Kuća je moja 1/1 .Nema hipoteke na kuću.Obićan kredit je za kuću koji ja redovno plaćam.
  10. Piše prjedlog ovrhe na novčana sredstva.Ako sam ja dobro skuzila to sad ide na sud da bi se odobrila ovrha. Sa bankom sam pokušala komunicirat ,samo su vikali na mene. Ko da sam ja to znala da on ne plača. Piše gore
  11. Molim vas za pomoć! Muz nije placao kredit (104.000 dug) on je imao moždani udar u bolnici je .Došao je prjedlog za ovrhu.Meni ništa ne žele reći ni u banci ni njihovi odvjetnici.Osim što su vikali i odvjetnik mi je rekao da će mi uzet kuću ,ništa drugo ne znam. Kuća je na mene . Šta mogu na pravit? Ili on?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija