Jump to content

bellabella

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U braku sam 30 godina,uvijek sam sama plaćala režije i uzdržavala djecu.Suprug nije davao kune u domaćinstvo.Kako su se djeca poženila,sad mirne savjesti želim rastavu braka i podjelu zajedničkog stana.On ne pristaje na rastavu,niti na ikakvu podjelu jer njemu paše ovakva situacija.Brine me to može li on zabraniti podjelu imovine.Kad se podnese zahtjev za rastavu, koliko treba proći tih pokušaja mirenja?Živim od 1500 kn, na burzi sam,na minimalcu i uzdržavam njega i plaćam zajedničke režije.Molim za odgovor!Unaprijed hvala!!!
  2. Da li prema zakonu mogu biti vlasnik obrta ili d.. i istovremeno raditi u državnoj službi?Puno hvala na odgovoru.
  3. Nedavno sam dobila posao na moru, na određeno,ali sad trebam otvoriti bolovanje.Problem je što mi je liječnik u Zg.Da li sam se trebala prijaviti na moru kod drugog liječnika za vrijeme trajanja radnog odnosa?
  4. Osnivač firme ima prebivalište u zg,da li sjedište firme može biti u st?
  5. Na koji način da otpišem potraživanja prema kupcima, računi prelaze preko 5.000 kn,a da si ne povećam dobit?Knjigovođa ne želi otpisati dugovanje prema dobavljačima stara 8 godina.Da li njih mogu otpisati zbog zastare i kako će to utjecati na financijski izvještaj?Unaprijed hvala
  6. Mogu li kao zaposlenik u jednoj firmi biti direktor u drugoj
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija