Jump to content

Mia1994

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mia1994 objavio

  1. Da li to znači da moram privatno tužiti brata?
  2. Pozdrav, nakon smrti rođakinje ja i brat smo jedini njeni nasljednici, pošto je imala par ovrha eos matrix je poslao te ovrhe meni i bratu, kako mi je račun zbog tih ovrha bio blokiran morala sam dignuti kredit da sve to otplatim jer brat radi na crno i on nikad ne bih to otplatio. Zanima me sad kad sam ja otplatila kompletno dugovanje mogu li tražiti (tužiti) brata da mi vrati pola jer je i on bio nasljednik kao i ja. Nadam se da nisam zakomplicirala.
  3. Pozdrav svima,zanima me ako se sestra odrekne nasljedstva u moje ime, da li njena djeca kasnije imaju ikakvoga prava na to nasljedstvo,točnije kuću?
  4. Na ostavinskoj raspravi ustupila sam svoj dio sestri, kuca sad glasi na nju, imam li ja više kakva prava na kuću? Da li to znači da se ja vodim kao da nikad nisam ni bila nasljednica?
  5. Odrekla sam se u korist sestre, i ona je postala jedini nasljednik a samim tim naslijeda i dugove
  6. Pozdrav, odrekla sam se nasljedstva u korist sestre jer sam imala blokiran racun i bojala se da ne ostanem bez svega ako ga prihvatim, radi se o kuci , moja sestra se nije odrekla i ona je sada jedina vlasnica, od toga je prošlo godinu dana, pošto je dogovor bio da ćemo zajedno živjeti u toj kući bez obzira tko je naslijedio sestra je počela radit probleme i nakon svađe izbacila me iz kuće, da li ja imam pravo na neki nužni dio iako sam se odrekla nasljedstva na ostavinskoj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija