Jump to content

Una123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Una123 objavio

  1. Kuca je pola moja, pola njegova
  2. Pozdrav, zanima me mogu li prijaviti muza i gdje za zanemarivanje djeteta te maltretiranje mene kao trudnice. Radi se o tome da njega po cijele dane nema doma, a ako i je doma, svaki puta poziva svoje kolege s posla koji nam vise cijelo vrijeme u kuci ili vani te je on vani s njima, a dijete place u kuci za njim jer ga vidi na prozoru. Također dok je u kuci samo visi na mobitelu ili igra igrice, ne sjecam se kad je zadnji puta djetetu promijenio pelenu, a kamoli okupao ga, dao mu jesti, presvukao mu odjecu niti ista.. Ja sam pred porod, cijelu trudnocu na strogom mirovanju sto nije nikako moguce bilo jer sam sve po kuci i oko prvog sina sve morala sama obavljati. Da napomenem, planiramo se razvesti kad se rodi drugo dijete jer moramo na socijal pa da rijesimo za oboje djece. On iz kuce ne zeli otici, a ja nemam gdje te planiram predati zahtjev da se on makne iz kuce(ako je to moguce).
  3. Bez obzira sto je on meni kasnije rekao i napisao da on ne zeli te novce nazad u nekoliko navrata i da je to on meni dao? I bez obzira sto sam mu htjela u nekoliko navrata vratiti, a on nije htio?
  4. Postovani, trebala bi informaciju. Naime moj bivsi decko mi je posudio prije pola godine 12 000kn da si kupim auto, kada sam mu htjela vratiti prvu ratu, rekao je da mu ne moram nista vracati da si ostavim te novce sto imam u nasim porukama. Zatim mi je sad u 12. mjesecu uplatio na racun 2000kn da imam no u međuvremenu je doslo do prekida i on sada trazi sve novce nazad. Pred par dana sam se sama ponudila da mu vratim novce na sto je on rekao da ne zeli, da ce potpisati bilo sto da me nece traziti novce nazad itd. Danas se ipak sjetio da zeli te novce nazad i da ce me tuziti ako mu ih ne vratim. Mene zanima ima li on mene na osnovu icega pravo tuziti obzirom da je on meni te novce dao i kada sam se ponudila da mu ih vratim on nije htio? Ne znam uzimaju li se poruke sa Whatsappa kao dokaz, ali tamo imam sve poruke i glasovne poruke u vezi tih novaca..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija