Jump to content

karlo_zg

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je karlo_zg objavio

  1. Pozz KronicnaStranka, Ti si se zbilja namucio, ne mogu vijerovati da su oni nepismeni i da tako olako odlučuju o tuđim sudbinama! Daj mi reci dali znaš iz iskustva ili od nekud kako po pravilu mora izgledati nalaz? Jer oni se okome na 2 slova od 15 koja kao ne liče i to je to, uopce ne naprave graficki prikaz s strelicama niti analiziraju druga slova... Ima jedna kniga Sabol željko, Identitet rukopisa, kažu da je jako korisna i da bi je odvjetnici trebali procitati ukoliko imaju veze s takvim slucajevima, izgleda da cu sam morati postati vještak grafolog da bi nešto mogao protiv korumpiranih lopova!
  2. Pozdrav i hvala na pomoći, Da budem išao u Dorh i reci cu da sumnjam na utjecanje druge strane na vještaka jer je vec iznjeo drugacije mišljenje, a sada ga mijenja. Druga strana su okorijeli kriminalci muž i žena koji su osuđeni za ubojstvo, droga itd... pa ce me savijetovati što da radim. Zašto sud mora reci ime vještaka prije donošenja nalaza?? Sve ih se lako nađe na internetu pa cak i adresa i br telefona! Gotovo imaju ulogu suca, a dostupni su samo tako. Trebalo bi biti 5 vještaka da zajedno rade i skupno odlučuju!
  3. Cim ju je sutkinja odredila mi smo napismeno predali da smo surađivali s njom, prije bilo kakvih nalaza! Ma ovo je nevjerojatno, znaci imam u emailu njezine izjave gdje jasno govori da se to vidi da je potpis pravi, na stranicu i pol! i sada ženska donese skroz drugi nalaz! BTW. Druga strana se nije žalila na to što smo mi godinu dana ranije surađivali na istom slućaju i identičnom potpisu! Protivnička strana ona je bila 2 puta u zatvoru zbog droge, a on zbog ubojstva, droga itd... Znaci vrlo vjerojatno je doslo do nekog utjecanja jer su ti vještaci lako dostupni. Spor je iznad 100.000 kn tj. preko par mil. kn
  4. Pozdrav, Prije godinu dana su me tužili da potpis na oporuci nije valjan te sam potom uzeo privatnog vještakinju, koja mi je potvrdila moje mišljenje i poslala email s svim činjenicama u usporedbi s nespornim potpisima. Godinu dana kasnije SUD dodjeli ISTU vještakinju da vještači točno taj potpis, mi smo rekli da smo s njom surađivali za isti predmet, to su zanemarili i sada donese DRUGAČIJE mišljenje?!?!? Zašto je sud nije izuzeo i kako sada ona može donesti drugo mišljenje za isti potpis? NEVJEROJATNO!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija