Jump to content

conquest

Korisnik
  • Broj objava

    65
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Liriel, svaka čast Kako si obećala, tako si i napravila. Svima nam odmah napočetku priče, želim puno puno koncentracije prilikom učenja, puno sreće prilikom pisanja presuda (sljedeći put, naravno, rasturamo!!), i naravno puno sreće kod komisije na usmenom! Znam da sad sve moramo ponovno, i to mi je najgore, jer se neću baš moći opustiti i odmoriti preko ljeta, jer mi pravosudni "visi" nad glavom, ali probati ću. Lucy (znam da imaš još neki dodatak, ali nisam našla koji!?), hvala na podršci, i nadam se da ćeš se uskoro priključiti učenju!!! Velika pusa! Lijepi pozdrav svima!!
  2. 4-6-9, pad na kaznenom .... A šta sad??? Opet sve ponovo...nastavljam s učenjem, i javljam se na topić "rok u rujnu". Sretno svima!
  3. Ja nemam nikakvih informacija, ali što se mene tiče, najbolje da nema rezultata barem još tjedan dana... Znam da je ovo iščekivanje grozno, ali treba mi još vremena za učenje!! Kako vama ide?
  4. Dragi moji, evo da se i ja malo javim.... I ja izlazim u četvrtom mjesecu na pismeni,i ne znam na sama koliko sam i da li sam spremna.... Što se pismenog tiče, nadam se da ćemo imati sreće i dobiti neke lakše presude (ako toga uopće ima), a što se usmenog tiče, moram priznati da se i ja nadam da će ga dugo ispravljati i da prije Lipnja neće biti usmeni.... Lp svima, i sretno sa učenjem!!
  5. Dragi moji, ja imam informaciju da će sljedeći pismeni biti iza 15.02., budući da tada imaju pravo oni koji su izašli u Listopadu (a sada koliko je točna ta informacija, zaista ne znam, budući da se u našem Ministarstvu stalno nešto mijenja!!). Ako mislite izaći na taj rok, prijave su do kraja prosinca! Lp svima, i učite, učite i samo učite.....
  6. Evo da pobliže odgovorim na ovo pitanje. U neimovinsku štetu spada fizička bol, duševna bol, eventualno naruženje, strah... U imovinsku štetu izgubljena zarada, troškovi eventualnog prijevoza na preglede, fizikalnu terapiju i slično, uništena odjeća, obuća i slično ako postoji. Zahtjev treba predati u osiguranje sa popratnom medicinskom dokumentacijom, računima i svime što smatrate da je potrebno. Njihov liječnik cenzor će istu pregledati i dati stručno mišljenje o Vašoj ozljedi, temeljem čega ćete i dobiti pisanu ponudu. Vi možete postaviti zahtjev sa specifikacijom Vašeg traženja, a osiguranje će platiti ono za što misli da je u obvezi. To je ukratko, to! Sretno
  7. Pozdrav svima i od mene, red je da vam se i ja javim iako ne sa dobrim vijestima. Lucy vam je sve već rekla, a ja ću samo dodati da sam prije građanskog prošla GPP kod gđe. zamjenice GDO RH ZLATE HRVOJ ŠIPEK, i mogu vam samo reći da je ZAKON!!! Ako vam ona bude na ispitu, nema brige. A ovo drugo ste već sve pročitali kod Lucy (osim što ja nemam dijete, ali da sam se odrekla proteklih mjeseci onih malih, sitnih stvari u kojima uživam - jesam).... Nisam ni ja briljirala na stvarnom pravu, spetljala sam se sva jer me baš pitala ono gdje sam najslabija, ali nije mi ni dala da pokušam odgovarati obvezno i nasljedno, i zbog toga mi je strašno žao... Tek mi je sada počelo sjedati što mi je jučer promaklo. U komi sam, što da vam kažem, ali živa sam i zdrava, i život ide dalje!! Nadam se da ću smoći snage još jednom se prihvatiti toga svega. A vama koji danas i sutra polažete ŽELIM PUNO PUNO SREĆE I DA RASTURITE!! Sue, hvala što misliš na nas i žao mi je što ti nisam danas mogla javiti dobre vijesti. Lucy, supatnice moja, šaljem ti VELIKU PUSU! Barem smo se nas dvije upoznale, i sad ćemo skupa jedan dan popiti kavu na Korzu! I nadam se, ne razgovarati o pravosudnom!
  8. Tantal, i ja imam dva predmeta - GP i GPP (ma bolje poželjeti nisam mogla!!). Danas sam još na poslu, popodne putujem za Zagreb (ispit mi je u četvrtak i nadam se da ću još u srijedu i četvrtak sve uspjeti ponoviti, jer ću biti sama skoro cijele dane...). Kako tebi ide ponavljanje, jesi li našao nekoga tko ide kad i ti? Držim ti palčeve!! Najvjerojatnije neću imati komp. u blizini, pa zato sada svima želim puno, puno sreće na popravnom, da svi rasturite i da se do kraja roka natavi prolaznost kao i do danas!!
  9. ČESTITAM OD SRCA!! Uživajte, i dobro se odmorite!! Ako se nekome da, neka nam malo napiše tko je bio u komisiji, da li je dugo trajalo ispitivanje? Pozdrav!
  10. Who, još jednom čestitam od srca!! Sad se zasluženo odmori i feštaj!! A ja ću se malo požaliti svima vama koji još iščekujete dan D kao i ja... Jedva čekam da sve prođe!! I više ne mogu!!!! Polako me hvata ! I nekako mi je gore nego prošli put... Imam još toliko toga za proći... Ima li tome kraja? Pusa svima!
  11. Čestitam svima od srca!!! Pridružujem se pitanju - koliko vas je bilo i koliko dugo je trajalo ispitivanje? Jesu li bili dugi kao i obično, ili nešto kraći?
  12. Tantal, kako ide ponavljanje? Jesi našao nekoga tko ide 30-og na ispit? Ljudi, javite se što prije da ste položili!! Sue, vidim da nadgledaš što mi na Forumu radimo!! Napeto je kao i obično... Tebi šaljem VELIKU PUSU
  13. I ja se pridružujem željama!! Sretno svima koji ste danas na ispitu, rasturite i javite nam dobre dojmove!! Who, jesi živa? Kad krećeš za Zagreb? Nadam se da si sve stigla ponoviti i da ćeš imati dobro raspoloženog ispitivača koji te neće puno gnjaviti! I da ćeš nam i ti javiti kako je sve bilo SUPER!! Pusa
  14. Nisam ni ja puno bolja od tebe, što se pravosudnog tiče. Da sad ovo nije bilo stani-pani, pitanje je kada bi izašla.... Ovako smo zaista uhvatili zadnji vlak po starom voznom redu!! Valjda ćemo imati sreće i na ovom popravnom! To nam zaista svima želim, uz naravno potrebno znanje i koncentraciju! Idem sad.... učiti. Pozdrav svima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija