Jump to content

Mojca

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mojca objavio

  1. Stigao poziv za ispit!13.... bar nije petak. Frka i panika!Ima li tko riječi utjehe?
  2. Evo i mene u klub onih koji izlaze u siječnju na ispit.
  3. Mojca

    kablovska

    Molim za savjet! Prije skoro tri godine kupili smo stan u zgradi gdje je bila provedena kablovska televizija. Bivša vlasnica nam je rekla kako je još 1997. g. odjavila telefonom kablovsku televiziju te da su uplatnice od tada prestale stizati ali nitko sve to vrijeme nije dolazio istu i isključiti. Prije tjedan dana dolazi distributer mijenjati instalacije i ustanovljuje da smo navodno neovlašteno priključeni te danas dobivamo obavijest da smo dužni platiti za nevlašteno priključenje na KDS-KTV sustav stana u zajedničkom objektu iznos od 1830.00 kn. Sad me zanima što dalje. Naime, da smo uplatili cijenu koju su tražili i da su nas ponovo priključili ovu obavijest vjerojatno ne bi niti dobili jer je susjed koji je sve ove godine isto tako gledao odjavljenu a ne isključenu kablovsku uplatio novi priključak i prošao bez ove "kazne" od 1830.00kn. Dali sam ja bila dužna sama tražiti kod kupnje stana distributera i prijaviti da imam sliku ali ne i uplatnice ili je to njihova dužnost kontrola priključaka? Molim hitno za savjet.
  4. Mojca

    Ured državne uprave

    Poništen natječaj jer se nije prijavio dovoljan broj kandidata??U zemlji gdje je vojska nezaposlenih da ne povjeruješ.
  5. Mojca

    Državni inspektorat

    Pa dobro poštovane kolege zar baš nitko nije bio na takvom testiranju?Molim pomoć još jednom,svaka informacija je dobro došla.
  6. Mojca

    Državni inspektorat

    Može li mi netko odgovoriti kako izgleda testiranje stranog jezika kod prijema u državnu službu, odnosno od čega se sastoji te kako treba izgledati potvrda o poznavanju stranog jezika i tko ju može izdati?
  7. uf.... zaboravih mail mojca@hi.t-com.hr
  8. Molila bih dobre duše poput kolegice zloinaopako da mi pošalju skripte iz kaznenog s obzirom da upravo startam s njim a može i skripta iz građanskog materijalnog za ponavljanje. Pozdrav svima!
  9. Poštovana kolegice zloinaopako! Evo nakon desetak dana odsutnosti s foruma pročitala sam tvoju poruku. Ne znam u čemu je bio problem s ninolavom, al te lijepo molim ako mi možeš ponovo poslat mail na mojca@hi.t-com.hr Puno hvala!
  10. Ajde kolega Mate molim te i meni olakšaj muke pa mi pošalji skripte na mail ninolav@hotmail.com. Već sam nekoliko puta molila i tražila skripte pa nitko da se smiluje i nešto pošalje. Unaprijed veliko hvala.
  11. Pa zar je moguće da nitko ne odgovara?Jos jednom lijepo molim kolege za skriptu iz trgovačkog na ninolav@hotmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija