Jump to content

pravedni

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim da mi neko pojsani,dobio sam rješenje o mirovini koja iznosi 5.535 kuna a rješenje teče od 01.01.2008. godine, naime na to rješenje sam se žalio,a što je trajalo cijelu 2008.godine, da bi ove godine dobio rješenje da se žalba odbija, te če mi sa 01.04.2009.godine navedeno rješenje biti pravomočno tj. početi če mi se isplačivati navedena mirovina. Dali će se isplačivati gore navedeni iznos ili će se mjenjati mirovina pošto je u 2008.godini rastao AMV. (gore navedenu mirovinu nisam primao jer sam bio na nadoknadi plače MUP-a do pravomočnosti rješenja o mirovini)
  2. Hvala ljepa na odgovoru, i pozdrav svim braniteljima.
  3. Molim savjet,upravo danas sam primio odbijenciju žalbe od strane Mihanovićeve na rješenje o mirovini, pa me sada zanima dali kada se žalim putem upravnog suda(a što traje),imam pravo preko svog doktora opet predati zahtjev za pogoršanje prema vještaku u Tvrtkovoj,bez obzira na pokretanje tužbe Upravnom sudu.
  4. Molim da mi netko odgovori ako zna,dali nakon opće nesposobnosti te dobivanju rješenja o mirovini, djelatnici MUP-a imaju pravo na duplu otpermninu, ili imaju samo pravo na onu po kolektivnom ugovoru.
  5. znači da bi trebao ići u kadrovsku,i tražiti da mi daju potvrdu da sam u tom i tom vremenu bio pripadnik spec, policije.
  6. u spec. policiji bio 3. godine, ali u mirovinsko nisam prilagao nikakovu potvrdu. Pa zar to sve ne šalju ovi iz kadrovske PU.
  7. Molim da mi netko izračuna mirovinu,pošto sam dobio rješenje o mirovini opća nesposobnost 50% u svezi rata 50% van okolnosti, ratni put od 91.do 96. pripadnik gard.postrojbe i spec. sada trenutno radio u MUP-a temeljna policija (čin policijskog narednika), status dragovoljca, HRVI, do sada imam efektivnog staža 17.godina. Kolka bi mi bila mirovina,jer neznam dal ču dobiti čin časnički namjesnik ili satnika. Vidio sam vaše tabele za izračun mirovina, l ja se nikako ne snalazim u njima. Unaprijed zahvaljujem, i pozdrav svim braniteljima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija