Jump to content

anonimo5353

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je anonimo5353 objavio

  1. Ma da kuzim,i hvala ti zbog toga Samo ono,ona radi kao u odvjetnickom uredu pa zbog tog prijeti da moze na temelju toga i gdje radi napravit i prijavit me ona za neko kazneno djelo,mada ni sam ne znam zbog ceg bi me i mogla prijavit Jedino sta mi najvise smeta je to sta je krenula prijetit i ucjenjivat na temelju tog da ce krenut na moju obitelj uz sve ovo,to je vec pretjerano,jer ne zelim da oni imaju problema radi lude zene.. Samo se zelim rijesit tog sranja napokon,i da mogu krenut normalno nastavit dalje zivit,jer muka mi je od svega vec ovih zadnjih tjedan dva zbog nje Samo jos jedno pitanje,ja imam dokaze i slikane razgovore prijetnje i priznanja da ce me ucjenjivat ako sve to ne napravim. Mislim da u tom slucaju nema teoretske sanse i da me ludakinja prijavi radi neceg da ja ispadnem kriv,jel tako?
  2. Pa ne znam ja sta moze,zato sam i postavio ovaj post da vidim savjete koje ce mi netko dat Ali stalno mi prijeti i krenula me ucjenjivat s time da ako necu pricat s njom i ako se ne vidim s njom da ce napravit pakao od mog zivota i unistit sve sta imam Toga se bojim,jer ne znam sta moze napravit,i jos kaze da ce saznat di zivim i napravit probleme...
  3. Stvar je u tome da ja nisam ni jednom prijetio,samo sam htio prekinuti komunikaciju. Jer ne zelim vise nista s tom osobom i muka mi je jer sam prisiljen zadrzavat komunikaciju u strahu zbog tih prijetnja... Ne prijeti mi objavom fotografija,nego prijeti da ce mi unistit zivot na drugaciji nacin i da cu izgubit i faks i posao i sve sta imam... Briga me za fotografije koje ona ima,ovo sve ostalo me muci jer stvarno prijetnje postaju ozbiljne i zivim u strahu zadnjih tjedan dva..
  4. Pozdrav,znaci pricao sam s jednom curom koju sam upoznao preko dating aplikacija,malo je starija od mene,nebitno sada. Pricali smo nekih mj i pol,tako nesto i krenuli si medusobno slat svakakve slike u tom periodu. Medutim meni su se izdesavale neke stvari u privatnom zivotu i shvatio sam da mi takav nacin pricanja i sve nije potreban i nisam vise htio nastavit razgovor s njom. Na normalan nacin napisao sam joj poruku objasnjavajuci situaciju. I nakon toga sam dobio prvu poruku prijetnje,predimo tjedan i pol dana kasnije na danas,gdje mi je ona krenula prijetit i priznala da ce me ucjenjivat,da ce mi napravit ne znam sta sve ne,prijetit da ce mi unistit zivot i sve sta imam,ukljucit moje roditelje u sve to,sta ja apsolutno ne zelim jer je to izmedu nje i mene,a ne njih i nemaju potrebu imat bilo kakvo saznanje o tome,samo zato jer sam ja nju povrijedio jer sam bio iskren sta sam rekao da vise ne zelim takav nacin svega i da se zelim maknut od nje i tog. I sada me iskreno jako muci to sve i strah me jer ne znam sta uciniti. Molim vas pomozite mi sa Vasim odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija