Jump to content

Rocky_st

Korisnik
  • Broj objava

    41
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ...može li neko napisati kakva su pitanja na posebnom dijelu iz poduzetništva, obrta?
  2. Pozdrav, Molio bi koga ako ima skriptu iz ovog područja da mi pošalje na mail. Rocky11082010@gmail.com
  3. ... pozdrav... koliko otprilike vremenski treba od kad prijavite ispit do kad vas pozovu... i što bude na posebnom dijelu ako si računovođa u školi, obračun plaće prepostavljam?
  4. Može i meni ova skripta posebnog dijela iz financija i računovodstva na: Boxer_st@net.hr Već sam pitao i ranije, zar nitko više nema? Hvala
  5. Može i meni ova skripta posebnog dijela iz financija i računovodstva na: Boxer_st@net.hr Zahvaljujem
  6. ... krivo sam napisao... Znači ako ne platim policija dolazi po mene i nude mi ili da platim ili da idem u zatvor i to moraju napraviti do 21. siječnja 2012. godine jer tada nastupa zastara od 3 godine od donošenja rješenja?
  7. Hvala još jednom potpetice. Znači ako ne platim policija dolazi po mene i vode me sucu za prekršaje?
  8. ... pozdrav... Evo danas mi je stiglo rješenje pošto sam se žalio da je došlo do zastare. Piše u rješenju da mi je žalba nedopuštena jer je izjavljena protiv rješenja Visokog prekršajnog suda. Što sad učiniti, da li da opet pišem žalbu ili što?
  9. Pozdrav Dana 15.5.2007 počinio sam prekršaj i podnio prigovor. Danas, 11.3.2010. mi je uručeno na kućnu adresu rješenje VPS-a da se prigovor odbija i da moram platiti navedenu novčanu kaznu. Rješenje o odbijanju prigovora je doneseno 21.1.2009. Da li je rješenje otišlo u zastaru pošto je prošlo više od godinu dana od donošenja rješenja, ili se gleda 3 godine od počinjenog prekršaja?
  10. ... ok, hvala... ić ću ga registrirat sa didinom osobnom... pa u žalbi to priložit...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija