Jump to content

zlatkojosipovic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.krug-koritna.hr
  1. Mislim da se u kupaonici radi o PVC cijevima. Ali kako da to znam kada nemam dokumentacije!? Mogu biti i olovne. Pitao sam upravitelja zgrade koji mi je odgovorio kako je investitor i njega otkantao kada je tražio plan.
  2. Poštovani, Kupili smo stan prije godinu dana. Radi radova u kupaonici, odnosno vješanja polica trebam bušiti zid. Budući da ne znam gdje prolaze cijevi u kupaonici, nazvao sam investitora da mi dostave plan instalacija u stanu, na što sam dobio jako zanimljive odgovore, ali uglavnom, rekli su da nisu dužni dostaviti te podatke. Mene zanima dali je to tako, dali mi moraju dati podatke, kome se mogu obratiti ukoliko to ne naprave i u kojem zakonu piše da su dužni ili nisu dužni dostaviti te podatke. Unaprijed zahvaljujem.
  3. Moj otac, koji je umro prije 5 godina je do rata bio uposlenik PIK-a Đakovo, i negdje 1988 godine je sa PIK-om mjenjao jutro zemlje za jedno jutro bliže selu. Od tada moja obitelj obrađuje to jutro, dok je ovo zamjenjeno, nakon rata i propadanja PIK-a, došlo u posjed općine, koja sada tu zemlju daje u najam. Moj otac mijenjanje zemlje nikad nije proveo papirnato, tako da se još i danas jutro koje mi obrađujemo vodi na Općini, dok zemlju koja je gruntovno na nama Općina daje u najam. Zanima me slijedeće: Dali se u navedenom slučaju zamjena zemljišta u gruntovnici plaća, tko ju plaća, Općina ili moja obitelj, postoji li nekakvo moje pravo da zemlju koju uživam više od 20 godina dobijem ili otkupim od Općine, uz zadržavanje zemljišta koje je gruntovno na meni. To je to. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija