Jump to content

Pepa89

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Supruga bivsa mi neda vidat djete od 7 g ,vise od mjesec dana da bi nakraju pristali al njeni al preko video poziva gdje se sin rasplakao i nezeli pricat samnom,a do prije svega toga nije mogao bez mene,pa mislim da supruga i njeni malog okrecu protiv mene,sto napravit?
  2. Pronasla je neke poruke di se ja i prijatelj razgovaramo o nabavi nekog pistolja,a to je sve dala centru. I da prijavio sam ju policiji vidjet cemo sto ce bit
  3. Naime bivsa zena je pronasla stari mobitel i uspjela ga pokrenut,da bi mi usla na fb poruke i sve kaj me diskriminira je prijavila? Sto i kako napravit dalje?
  4. Bivsa supruga govori lazi drugima,tj kako uopće ne pitam za naseg sina,pa kako sam se sa braćom kad sam dosao po stvari htio tuci sa njezinima i sl. Za sve imam ili pisani trag ili svjedoka,sto napravit? Tuzba,prijava ....
  5. 2018 sam digao kredit za uredenje potkrovlja kod supruge,2020 u 9 mj smo sve sredili i uselili se stim da sam uz novce od kredita usao i u minus od 25000 kn,jer nam je malo sfalilo a sve uz dogovor da se mene optereti ,a da supruga ostane cista.Da bi supruga u 7 mj 2021 rekla da me nevoli i hoce rastavu i stim da me je i prijavila za psihicko maltretiranje.Sto sada, ulozio sam puno novaca kod nje a sad sam doslovno izbacen na cestu,nemogu ni do svojih stvari doci a ona je pokrenula razvod i neda mi uz sve to da vidam sina,a nemam nikakvih mjera prema njemu,sto napravit jer se osjecam prevareno i izigrano?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija