Jump to content

L00ka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je L00ka objavio

  1. Je li se po zakonu dužan odazvati na poziv ako je pozvan u svojstvu građana? Poziv se temelji na odredbi čl. 208. stavka 1. i 4. Zakona o kaznenom postupku.
  2. Pozdrav, postoji li mogućnost produljenja boravišta nekoliko dana prije isteka ili to mora biti točno na dan kada ono istječe?
  3. Je li se baš potrebno javiti policijskom službeniku navedenom u pozivu ili može i na kontakt broj PP?
  4. Molim te možeš li obrazložiti? Može samo reći da ne želi dati nikakvu obavijest i to je to?
  5. Može li se obavijesni razgovor obaviti u drugoj PP od one naznačene na pozivu? Što u slušaju ako je osoba koja je pozvana tada odsutna i nalazi se u drugoj županiji?
  6. Pozdrav, brat je dobio poziv na obavijesni razgovor u svojstvu građanina. Sam poziv izgleda nekako neobično, pa molim nekoga iskusnijeg ako može prokomentirati. Poziv kojim se temeljem odredbi članka 208. stavka 1. i 4. Zakona o kaznenom postupku poziva XY, rođen x.x.xxx s boravistem (boldano i podcrtano?) u svojstvu građanina radi davanja obavijesti o kaznenom djelu (ovo je prekriženo?) prijavi uznemiravanja (ispod crte ipak piše "naziv kaznenog djela") iz članka _____ (prazno) Kaznenog zakona / ________ (prazno "naziv zakona") da dođete u XY PP u XY mjestu, adresa ta i ta, u to i to vrijeme. Pečat ispod izgleda kao da je isprintan... Naziv službenika XZ, a potpis također isprintan. Je li ovo regularno? Je li se dužan odazvati u navedeno vrijeme iako je tada na poslu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija