Jump to content

fieas

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

36 pregleda profila
  1. Poslao sam mail centru nakon nekoliko dana došla je djelatnica i zkostvljačicom me pitala jesam li ja to poslao morao sam poreći ali otad me maanje prehlđuju svijesni da su pod prismotrom- Jesam li pogriješio?
  2. Hvala. oni su jako spori. Proces je dug mogao bih biti mučen još i gore ako ae szna.
  3. Ispričavan se pisanja u krivoj kategoriji molim adminstratore da moj upis stave na prikladnije mjesto. Nije mi lako sinoć je urlala meme jer gledam televizor, Juttros trpim neukusne insinuacije uvrede a kad sam pisao gornju temu bio sam žedan jer mi nisu datili piti vode da ne bih morao na wc. 2 prozora su stlalno otvorena iznad mene a u kući nije vruće niti grijanje radi.
  4. Lijep Pozdrav svim članovima portala Legalis. Muškarac sam invalid 39i godinna od rođenja imam spastičku teraparezu pa mi je potrebna svakodnevna pomoć. Oca nikad nisam upoznao živim sa majkom i ujakom. Koji su sve arogantniji i bahatiji imaju phisičkih problema, Iziritiranu probavu čudan podled okretanje očima vika agresivnost nepovezan govor grubost cinizam zloba. Živio sam tu s Bakom koja je bila dobra i pravedna umrla je lani njihovom zaslugom jer su ju oni zarazili koronom isto kao i mene i odveli je u bolnicu ujmral je na respiratoru. Svaki dan trpim ucjene podcjenjivanje ismijanje plijačkanje i mamjerno prhlađivanje propuhom. ostave me sobi s otvornim prozorima. Kome da se obratim? hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija