Jump to content

damsel

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je damsel objavio

  1. Kome se javiti i što napraviti ako osoba u zatvoru nema potrebnu liječnički skrb? U pitanju je osoba koja ima dijabetes i kojoj je inzulin nestao,tj.vjerojatno ga je uzeo drugi zatvorenik pošto se inzulin drži u hladnjaku. Zaštitari, ravnatelj, nitko ništa ne poduzima po tome pitanju,osoba je mogla završiti u komi. Kome se obratit?
  2. Da li ga mogu prijaviti na poreznu zbog toga što je na ugovoru stanarina duplo manja nego ju placamo? Imam u porukama dokaze koliko placamo stanarinu. Ili to ide onda i meni na štetu iako je on placao samo pola poreza?
  3. Nema stavki da placamo pola kompletnog farbanja i tapeciranja ali ima da odgovaramo za nanesenu štetu i oštećene dijelove. Da li mogu ići prijaviti na poreznu da je placao manje poreza zbog visine stanarine na ugovoru i stanarine koju smo mi placali?
  4. Pozdrav, Molim za savjet. Iselili smo iz stana i na zidu oko prekidača za svijetlo su ostale packe od prstiju, mi smo ponudili da prefarbamo taj dio,ali je najmodavac izjavio da će on farbati cijeli stan kompletno i da smo mi dužni platiti polovicu zbog tih packi oko prekidača.Da li ima pravo na to? Također,kutna ima dva mala oštećenja od cca 3 mm,te najmodavac želi da pretapeciramo cijelu kutnu na novo jer je kutna bila nova pred godinu dana kada smo ušli u stan. Ako nebudemo to sve platili,cca 7000-10000,želi pokrenuti pravne postupke. Po meni je to pretjerano malo,ali molim Vas za savjet da li on ima pravo na to i kako se postaviti? Ima li smisla ići na sud? Plus da smo uz to plaćali skoro dvostruko veću najamninu nego je navedeno u ugovoru,da li ima i to veze? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija