Jump to content

Pesopolis

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imamo identitet i broj mobitela. Poznanik je profesionalni vozač i prepao se da bi mogao izgubiti dozvolu, a ovaj mu je podmuklo uvalio priču o duševnoj boli. Znači mislite da bi mogli na sudu dobiti novac natrag?
  2. Pozdrav, Danas je poznanik na pješačkom oborio pješaka koji je prelazio na crveno svjetlo. Poznaniku je bila dopunska strelica za prolaz, skretao je lijevo, a pješak je krenuo na svoje crveno svjetlo. Poznanik ga je okrznuo retrovizorom, a pješak je tražio 1000 eura da ga ne prijavi policiji. Poznanik mu je u panici dao novac, a kada mi je sve rekao ja sam odmah svatio da to nije trebao učiniti. Ima li kakve šanse da preko policije ili bilo kako drugačije tražimo novac natrag? Je li vozač ili pješak u krivu? Na raskrižju postoje kamere koje bi sve trebale snimati, jedino je pitanje jesu li u funkciji. Pješak je starija osoba, zadobio je modricu na laktu. Nikakav ugovor nisu sklopili.
  3. Da,to sam i mislio ali eto ponadah se. A znas li onda ti ili netko tko cita ovo zasto su postavljeni znakovi upozorenja kontrole brzine?
  4. Pozdrav, zanima me smiju li policijski sluzbenici postavljati prijenosne kamere na tronoscima na dionicama ceste na kojima nema znaka kontrola brzine? U krugu od 50ak kilometara od mjesta mog stanovanja policija snima brzinu samo na dionicama ceste gdje postoji taj znak pa me zanima cine li to jer moraju ili je to samo slucajnost. Da naglasim jos jednom ne mislim na fixne kamere koje se nalaze na stupovima rasvjete i slicno vec one koje policajci sami donesu, postave i odnesu. Unaprijed hvala na odgovoru.
  5. Pozdrav, zanima me kako se uknjižiti na vlastito zemljište ako je netko drugi na prevaru uknjižen? Naime, radi se o više malih parcela razbacanih po selu. Moji preci su te parcele pokupovali prije više od 100 godina, a prije 50ak godina sastavljen je i ugovor sa potomcima ljudi od kojih je zemlja kupljena i na taj način je definitivno ta zemlja došla u naše vlasništvo. Postoje i svjedoci potpisivanja i živi su. Problem je u tome što je jedan susjed preko veze u katastarskom uredu na svoje ime uknjižio sva zemljišta u selu osim kuća. Koji je najjednostavniji način da se to ispravi i da svoju zemlju uknjižim na sebe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija