Jump to content

Milica11111

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nije datumski istekla, istice za par dana. Zato kada su me uredno pustili i jesam mislila da je za Rumuniju samo. Sve je to samo ludo izgleda…
  2. @sivko Ne znam da li se racuna pokusaj ulaska, s obzirom da sam imala informaciju da je samo Rumunija dosla sam do granice i bila vracena. Ako mi niko nije dao nikakav papir ili rekao o produzenju, ne znam da li na osnovu toga imaju pravo da je u sistemu samo produze. Plus, u Grcku su me pustili, i mislila sam da jeste kao sto su mi rekli. Uredno pustili na ulazu i izlazu, bez reci da zabrana postoji. Mozda jer ih je bilo briga, ili imaju neki sporazum s nasom zemljom. Svakako, plasim se da su mi pre napravili problem, a ne uslugu.
  3. Dobar dan, Naime, zbog duzeg ostanka u toku korone dobila sam zabranu ulaska u Rumuniju. Svi nadlezni organi (imigraciono, cak i ljudi na granici, srpska ambasada u Rumuniji) rekli su mi da mi je kazna samo za Rumuniju. Na kraju, nakon 6 meseci, dobila sam zvanican odgovor ambasade, da je zabrana za Rumuniju ipak i za ceo Sengen. Sve u svemu, kazna je izdata na godinu dana. Posle svih peripetija, da li je moguce da ce ovu kaznu jos i da produze na neki duzi period? I da li postoji neki nacin da budem sigurna da nece? Svakako, mislim da su od starta bili jako neiskreni i neinformisani, pocevsi od imigracionog koje mi je samo reklo da mogu da ostanem, a da i ako dobijem kaznu bice na godinu dana i za Rumuniju. Nisam sigurna koja prava uopste imam, jer kako se cini, nemam nikakva.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija