Jump to content

ext

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ext objavio

  1. 2011g. izrecena je kazna od 3500,00 kn, 6 mjeseci oduzimanja "B" kategorije i morao sam obaviti ljecnicki pregled. Novcanu kaznu sam platio, isto tako odradio sam i 6mj. zabrane voznje "B" kategorije. Dok na ljecnicki pregled nisam otisao. U policijskoj evidenciji sam upisan da nesmijem upravljati navedenim kategorijama sve dok ne izvrsim ljecnicki pregled. Smijem li upravljati skuterima (mopedima) do 50ccm, "AM" kategorija, dok imam zabranu upravljanja "B+M+F+G" kategorije?
  2. Oduzeta mi vozacka dozvola jer nisam napravio izvanredni ljecnicki pregled iz 2011g. Imam zabranu upravljanja "B+F+G+M" kategorije. Neznam dal mogu u pravljati skuterima do 50ccm tj. "AM" kategorija? Buni me to sto nigdje ne postoji M kategorija vozila! Unaprijed hvala!
  3. Kratko i jasno! Danas nije dosao policijski sluzbenik na raspravu. Zanima me koji je tocno razlog tog nedolaska jer sam cuo da se to cesto dogadja?
  4. Je li prigovor i zalba jedno te isto? koliko se kuzim u pravo(a ne puno) ako sada pisem prigovor na prekrsajni nalog mogu se buniti samo za neke nedostatke pri uocavanju prekrsaja. Ja prihvacam da sam kriv, ali htio bi da mi se kazna od 500kn ukine. mislio sam da se zalim tek kad mi prekrsajni sud dostavi rijesenje? ili da ne cekam?
  5. Pozdrav! Pretrazio sam forum ali nisam nasao istu temu, pa eto da Vas pitam! Dakle dobio sam kaznu za pojas sa uplatnicom i "obavezni prekrsajni nalog"! zelio bi proci (naravno) bez placanja buduci da imam vozacku 6 godina i nisam do sada napravio niti jedan prometni prekrsaj. Sto mi je ciniti, sto da radim sa ovim "obaveznim prekrsajnim nalogom", dali da cekam rijesenje od suda ili sto drugo da radim....??? Bio bih Vam zahvalan na pomoci!
  6. Mislim da ti nema spasa. Ti si krivo parkirao kao sto je netko krivo oznacio parkirno mjesti ili ga nije uklonio!
  7. A nas normalne neka puste! frend je pocugao malo, vidili pandure i skrenuli da nas ne zaustave. neznam di ti tu vidis kriminalce!
  8. Ovo u zagradi na razumijem, bit ce da fali koje slovo. Mozes li ponoviti?
  9. 300kn, ako vam je prvi put sutkinja bi vas trebala samo opomenut, naglasak na trebala!
  10. Koliko sam ja cuo na prekrsajnom sudu se smije lagati koliko hoces, nei mozes za to kazneno odgovarat.
  11. najbolje da pitas nekog odvjetnika u 30min ga istlacis i uzeo bi ti 100-200kn! bas sam ti pomogao!
  12. Hvala Rubens! Ako ima jos netko sa slicnim slucajem ili ako ima znanja rado cu ga poslusat.
  13. Bio je pijan! Covjek je zaustavio vozilo prije nego je policija stavila palicu "stop" i otisao je od vozila. njega nemaju za sta teretit, bar tako mislim. kako ce mu utvrdit pijanost? Kako se krecu cijene odvjetnika za takve slucajeve?
  14. Nije bajka, bajke nisu istinite! Kako dokazat sutkinji da samo mi u pravu? Sto bi se dogodilo ako ovaj treci pristane na to da zeli priznat da je pobjegao, na temelju cega njemu mogu sudit? Koliku svotu bi uzeo pravnik ako ga zelim angazirat?
  15. Dobar dan svima! Dakle... Ja i frendovi smo vozili cestom i ugledali pandure u daljini (cca100m), skrenuli smo sa strane na parking. Izasli smo iz auta a panduri su dosli do nas i rekli da sam ja vozio , a ja sam rekao da nisam nego da je treci frend vozio i da je pobjegao, bila je noc i nisu mogli nista vidjeti. jos jedna vazna stvar, panduri nisu ni stavili jos palicu "stop" da se zaustavimo. On je podigao glas i ja sam ga poceo sljedit, nudio mi je puhanje, ja sam rekao da neznam-da sam rastresen... bla... bla..., on je sam napisao da odbijam. Uglavnom ja imam svjedoka da nisam vozio, kako protiv pandurove rijeci na sudu. Moze li malo bolji odvjetnik rijesit slucaj u moju korist? Sto da se radi, dogadjaj se zbio u 23,3,2008? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija