Jump to content

sutrra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomocu uvezi ove teme! Dobio sam prekrsajni nalog na koji nisam ulozio zalbu u roku osam dana,i nisam platio kaznu jer nema novaca za nju platiti! prekrsaj je bio da nisam pustio vozilo koje je dolazeci iz suprotnog smjera zadrzavalo smjer kretanja(a nije doslo do sudara ni nista,ali su policajci bili iza mene pa su vidili) kazna je 2000 kuna i 6 mjeseci bez dozvole za b kategoriju -sada me zanima: 1.od kada tece zabrana voznje b kategorije 2.kakve imaju sve nacine za utjerivanje dugovanja 3.i uopce kakva je procedura u takvim slucajevima
  2. Kada mi oduzmu vozacku na 6 mjeseci,zbog prometne nezgode sa automobilom,oduzima li mi se samo za b kategoriju ili za sve ostale?Zanima me jer bih vozio skuter.
  3. pogrijesio sam,imao sam 1,21 promila alkohola
  4. U 2.05 H,skrivio sam sudar u kojem smo bili ukljuceni ja(auto na ocevo ime) i drugi vozac.Na semaforu se nisam zaustavio na zuto svijetlo.Imao sam 2,21 promila alkohola,mlad vozac,(bez pratnje od 25 god),imam svjedoka koji je vidio da je zuto,ali vozac i auto koje je bilo iza njega(prijatelji)tvrde da je njima bilo zeleno).Kolika bi bila kazna i koju vaznost u ovom slucaju imaju svjedoci)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija