Jump to content

aruba

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nakon smrti sam saznala za ime ljubavnice i njezine kćeri. Kćer je podizala 80.000 eura kredita, a iznosi koje je moj divni suprug podizao su isti koje je kćer ljubavnice uplaćivala. Kako to dokazati?
  2. Da li kao prevarena supruga i majka bolesnog djeteta mogu prihvatiti nasljedstvo malo novaca koliko je ostalo na računima (jer sam u dugovima i nezaposlena), a za dug okriviti ljubavnicu, te jamce koji su bez mog znanja išli potpisivati ugovor o kreditu. Što banka traži u tom slučaju? Kredit je pokriven s jamcima. Kako okriviti ljubavnicu da vrati dug i dokazati da me je cijelo vrijeme varao s njom,bio sa mnom u braku i živio dvostruki život? Da li banka može uzimati sa računa koji su ostali bez mog odobrenja. Ne mislim plaćati ljubavničine račune.
  3. Molim Vas da mi riješite slijedeći problem, jer imam ostavinsku raspravu iza pokojnog muža. Muž mi je umro sredinom prošle godine. Nakon njegove smrti sam saznala za kredit od 20.000 eura koje su jamci njegova majka i sestra. Živjeli smo odvojeno cijeli život on na jednoj adresi a ja i dijete na drugoj zbog bolesti djeteta. Iza njega je ostalo nešto novaca u fondovima, koje ja ne želim dati banci budući da nisam ni sudužnik u kreditu, a niti imam pojma za što je kredit korišten. Da li moram ono malo naslijeđenog novca dati za kredit ili na sudu zahtijevati da se utvrdi kome je išao taj novac. Navodno je imao i ljubavnicu. Novac nije potrošen za moje potrebe i potrebe djeteta. Dijete nam je inače bolesno. Kako saznati zašto je korišten kredit (da li je isplaćivao sestru koja je nezaposlena 20 godina ili ljubavnici, ili je jednostavno bio muž bio iskorištavan od strane tih osoba. Kako izbjeći taj dug od 20.000 eura. Potpisanih izjava od sestre nemam jer se inače radi o dizanju kredita od 50.000 eura tokom vremena. Sumnjam da ih je davao njoj jer je ona gradila kuću a niti ona niti njezin muž nisu bili zaposleni. Molim vas da mi netko hitno odgovori vrlo mi je hitno. Kome da se obratim da zaštitim dijete i sebe.
  4. Molim Vas da mi pošaljete na PM dobrog odvjetnika za radno pravo, koji bi zastupao nekoliko "starijih" djelatnika zbog neopravdanog otkaza.
  5. Kome se može prijaviti korumpirani sudski vještak? Što učiniti kad ti sudski vještak dođe na teren bez izvatka iz gruntovnice i katastra i donosi svoje mišljenje u korist čovjeka koji nije niti vlasnik niti posjednik čestice za koju se traži put služnosti??? Pomoć, please!!!
  6. 1. Da li neki lik može tražiti pravo služnosti preko tuđe parcele (uredna katastarski - gruntovno - bez tereta), a na "njegovoj" čestici su upisana 4 suvlasnika koji mu ne žele prodati zemljište? Da li se na sudu uopće može pojaviti takva osoba pa da traži pravo služnosti preko tuđe čestice, a na svojoj nije niti "vlasnik" niti "posjednik"? Što sudac treba učiniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija