Jump to content

Harriet89

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Harriet89 objavio

  1. Hvala Vam puno na brzom odgovoru. Malo mi je lakše sada, čisto da imam neka primanja do sljedećeg zaposlenja. Lp, Harriet
  2. Hvala na odgovoru. Nezgodna situacija, jer sam napustila odličan posao i misleći da idem na još bolji, pogrešno procijenila (skupa sa novim poslodavcem) situaciju. Što je tu je. Još jedno pitanje, ako znate. S obzirom da mora pisati otkazni rok na samom otkazu (koji je 7 dana tijekom probnog perioda) da li će to praviti problem kod podnošenja zahtjeva, jer će biti očigledno da je prestanak rada bio na probnom roku, iako je poslovno uvjetovan?
  3. Pozdrav. 4 mjeseca sam u radnom odnosu na neodređeno (probni rok je još dva mjeseca) kod poslodavca, ali zbog naglog smanjenja posla i zbog poprilično loše procjene rukovodstva postoji velika mogućnost za poslovno uvjetovani otkaz. Prije ovog poslodavca sam radila više od 4 godine bez prekida. Da li bih u tom slučaju ako bi mi ugovor raskinuli temeljem poslovno uvjetovanog otkaza imala pravo na naknadu sa burze? Napominjem da sam 4 mjeseca kod ovog poslodavca, ugovor je potpisan na neodređeno, ali je i probni rok još dva mjeseca. Hvala.
  4. Sada već bivši suprug i ja smo prije nekih mjesec i pol primili rješenje o sporazumnoj rastavi braka. Nije bilo žalbi. Koliko još moramo čekati na pravomoćnost presude? Recimo, na egrađani ne piše da je presuda pravomoćna, a nismo dobili nikakvo dodatno rješenje o pravomoćnosti. Da li trebamo mi poduzeti neke korake, negdje nešto prijaviti ili slično? Hvala.
  5. Odlično, jer očigledno postoji neki problem kod dostave jer ih dva puta ne dobijamo... Znači sad samo sačekati objavu na oglasnoj. Znate li nakon koliko vremena ide objava na oglasnu?
  6. Suprug i ja smo podnijeli zahtjev za sporazumni razvod braka. Rješenje je doneseno, te je poslano poštom (status predmeta pratimo na e-gradjani). Prvi pokušaj dostave, vraćena dostava sudu, papirića od pošte u kaslićima ni kod mene ni kod muža nema. Drugi pokušaj dostave, ista priča. Zvali sud, kažu dešava se, neuredna je pošta. Znači dvije vraćene dostave sudu. Da li nakon toga možemo očekivati objavu pravomoćne presude na e-oglasnoj ploči suda? Ako da, koliko se obično čeka? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija