Jump to content

Ajam

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nemam odogovr ali imam pitanje. Je li se mjenjala zakonom određena minimalna pričuva i od kada. Naime meni je pričuva povećana za 60% za stan u Dardi (posebna državna skrb) a da mi prije toga nije poslana obavjest (prinudni upravitelj Stanouprava B. Manastir) Nema međuvlansičkog ugovora jer su stanovi pretežito u vlaništvu grada Sada plaćam pričuvu od 2,61 lipu po m2 i u Stanoupravi me uvjeravaju da je to zakonska odredba koja je donijeta prošle godine na osnovu povećane etalonske vrijednosti.
  2. Kao član upravnog vijeća dao sam neopozivu ostavku na skupu zaposlenika. Po statutu članove UV imenuje osnivač i to predsjednika i dva člana iz svojih redova a skup zaposlenika predlaze svog člana i korisnici doma svog člana. Njih po prijedlogu zaposlenika i korisnika naknadno imenuje osnivač. Dao sam neopozivu ostavku a osnivač me nije bio još razriješio niti je imenovao predloženog. U tome vremenu nakon moje ostavke održana je jedna sjednica na kojoj sam ja glasao - moj glas je bio važan. Pitanje: Da li je ta odluka pravovaljana i da li sam ja mogao glasati iako sam prije toga dao neopozivu ostavku. Radilo se o otkazima. Bilo je moguće i da se pozovu drugi članovi jer UV je imalo kvorum i bez mene. Prijetilo mi se otkazom ako ne pristanem.
  3. Izgubio sam potvrdu o pravu na dionice i o broju dionica odnosno udjela , gdje mogu tražiti kopiju i na koji broj telefona HITNO
  4. Ajam

    zviždač

    Kolegica i ja dobile smo poslovno uvjetovani otkaz (nakon 27 godina radnog staža) zbog učinkovitosti, transparentnosti i ekonomske opravdanosti ( računovodstvo) sada to radi knjigovodstveni servis. Ustanova dobro posluje i ima 14 zaposlenih. Ravnateljicu (politički podobna) smo prijavile zbog kriminala , zlouporabe položaja i ovlasti i pod hitno su se naša radna mjesta brisala a mi na ulicu - nismo uspjele završiti Završni račun. Radi se o ustanovi soc. skrbi u žup. vlasništvu. Sad je pod istragom. Tužile smo ustanovu. Sad se trebaju održati glavne rasprave. Što mislite kako ćemo proći?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija