Jump to content

sivko

Korisnik
 • Broj objava

  10157
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  134

Sve što je sivko objavio

 1. Napišeš " prigovaram na prekršajni nalog broj 511-..... i tražim saslušanje kod suda".I to je to.
 2. Ovo novo rješenje je napisano po zakonu o općem upravnom postupku a vozačka je ukinuta po ZSPC-u po kojem policija ne može smanjivati vrijeme ukidanja vozačke dozvole.Kako ti je lustitia_ZD napisao ovo rješenje je ispravak onog prvog rješenja. O toj žalbi odlučuje povjerenstvo u toj PP ali samo o rješenju o ispravku a ne o prvom rješenju kojim je vozačka ukinita.
 3. Treba važeća RH osobna sa RH prebivalištem.
 4. Bitno je da je napisano točno kako je došlo do nezgode i tko je krivac.
 5. U evidenciju ne idu kazne naplaćene na licu mjesta i one plaćene u roku 3 dana.
 6. Nekome mora vjerovati ako nema fizičkih dokaza.
 7. Ako se ne vide onda je pitanje da li će sudac vjerovati njima ili tebi i tvojim svjedocima.
 8. Pa zašto su pozvani kasnije?Niste se dogovorili tko je kriv.Vidjeli su lice mjesta i obavili očevid?Ako nisu slikali,mjerili onda je to samo konstatacija da se nezgoda dogodila,kažnjavat neće nikoga a sve oko štete i krivice riješiti će osiguravajuća društva.
 9. sivko

  ODOBRENJE POVRATKA

  Sad kad su počeli raditi neka podnese zahtjev za produženjem privremenog boravka a time može legalno ostat u RH dok zahtjev ne riješe.
 10. Kazneni zakon nije novi.Za ovu prometnu ide kaznena prijava a ne prekršajna.A bit će uvjetna kazna.
 11. Smanjena kazna.
 12. Da li se smatraš krivim,odakle ti trava,što će ti trava,koliko često konzumiraš.....
 13. Pa tako i reci sucu.Iako ako dobiješ novčanu i policija se može žalit na presudu.Da li hoće ne znam kao ni to kakva bi bila presuda VPS-a nakon žalbe.
 14. Kako nedužan kad su ti pronašli jointove?Ako negiraš prekršaj a tu nevinost ne dokažeš sudac ne mora uvažavati kaznu. Jednostavno kažeš da je zatvor prestroga kazna.Mislim da i oni imaju "uputu" da slažu novčane a ne da tjeraju u zatvor jer država time samo gubi.
 15. Zavisi kakav će bit sudac.Nakon njegove presude imat ćeš pravo žalbe VPS-u. Očito nekome od policije si stao na žulj jer traže zatvor.
 16. Ima pravo na 2/3 u zadanom roku.
 17. Ne treba ići kaznena da bi se dobio zatvor.Kazna je 5000-10 000 ili zatvor do 90 dana.Prvi put nisi ništa naučio pa sad predlažu kaznu zatvora koju sudac ne mora prihvatiti tj. može dosuditi i novčanu kaznu.
 18. Prvo 5x1 god privremenog boravka pa onda stalni (ako žele i ispunjavaju uvjete).
 19. Po ZSPC-u poslodavac neće/ne može dobit kaznu a otkaz ide jer više ne ispunjavaju uvjete zaposlenja (nemaš važeću vozačku dozvolu).
 20. Ne muči njega rad/nerad šaltera nego registar neplaćenih kazni.
 21. Naravno da će pitat da utvrde da li je sve bilo kako treba odrađeno što se tiče otkaza ali ne mogu kazniti za tuču i nanošenje ozljeda.
 22. sivko

  Viza

  Da ali samo 90 dana s tom vizom.Za duži boravak prije isteka treba dati zahtjev za privremenim boravkom uz ispunjavanje svih uvjeta.
 23. Ne bi smio imati više prava na žalbu.
×
×
 • Napravi novi...