Jump to content

sivko

Korisnik
 • Broj objava

  9941
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  123

Sve što je sivko objavio

 1. Samo da si upućena na rad u drugo državno tijelo.
 2. sivko

  Probacija

  Probacija dolazi na red kad ti se kazna zatvora zamjeni za rad.
 3. sivko

  uvjetni otpust

  Oni (kaznionica)će opet imati pravo tražit uvjetni.
 4. Sasvim je svejedno kad je žuto,prije crvenog ili poslije.
 5. Za koji mjesec,3000 kn.Ali prvo treba doći obavijest da se daju podaci o vozaču.
 6. Oboje moraš potpisati da se zna kad je primljeno je zbog žalbenog postupka.
 7. Odluka je i pozitivno i negativno rješenje.
 8. Neće on ništa prijavit.
 9. Pa odjavljen je s mirovinskog za vrijeme neplaćenog.Reperkusija bi bilo da obavlja isti posao kao kod poslodavca. Umirovljenici ako rade puno vrijeme ne bi trebali dobivati mirovinu,ti.bude zamrznuta.
 10. https://uznr.mrms.hr/neplaceni-dopust/
 11. Standardni odgovor.Oni su riješili i sad treba čekat da rješenje pošalji u veleposlanstvo.Ili nisu još riješili a ne žele požurnice/upite.
 12. Valjda će i tako nešto bit napisano/nacrtano u zapisniku o očevidu.Njega možeš tražit (i platit) i iz njega će se vidjet koga će od vozača prijavit.
 13. Ma kakvi lukovi.Sad nema žalbe na ništa dok ne dođe prekršajni nalog ili obavijest da će bit podignut optužni prijedlog (ideš direktno na sud). Kad već crtaš nacrtaj položaj oba auta u trenutku udara.
 14. Opet ne mora ni porazgovarati ako neće jer taj film ste već doživjeli. U 99.99% slučajeva ide kazna.
 15. sivko

  Visina mirovine

  Nema dobitka na mirovinu manju od 4000 kn.
 16. Možeš poslat pisanu obranu (opširniju) ili tražit sa te sasluša sud u Splitu po načelu ekonomičnosti.Mislim da ćeš se žalit je mi se čini da ide i 1 mjesec zabrane ako je prvi put.
 17. Možeš tražit i da bude neki tvoj svjedok ali će pozvati i policajca koji u svom bloku ima napisan datum pa će sud tražit samo izmjenu datuma a prekršaj stoji s time da će i sudac imati dodatnog posla.Javi im podatke pa dok dođe nalog ili obavijest da će bit podignut optužni prijedlog razmisli na koji način ćeš se žalit.Ili krivi datum ili standardno:nekažnjavanost,gužva,noć,ne poznaješ grad....
 18. Ako budeš prigovarao na to (datum) sud će tražit ispravak od policije. Druga opcija je da dokažeš da toga dana nisi bio tamo pa će sud zvat policajca/e kao svjedoke koji će utvrdit kad su radili.Možda je netko pogriješio kad je pisao obavijest.
 19. sivko

  Promjena osobnog imena

  Nisu.A i piše skupina "hrvatskih državljana" a ne Hrvata. Inače čl.12 https://www.zakon.hr/z/94/Ustav-Republike-Hrvatske
 20. sivko

  Boraviste

  Ugovor o radu na određeno,recimo.
 21. sivko

  Privatna tuzba rok

  1.što bi točno bilo drugačije da je i ona prijavila? 3.ako nije bio na hitnoj onda je prvi doktor prijavio I još se ne zna što se dobiva tužbom doktorice.
 22. Na osnovu samog rođenja u RH nema uvjeta za državljanstvo a nije ih bilo ni 1978.
 23. Znači svaki kaže svoje i to se unese u zapisnik a onda sudac ocjenjuje što je pravo a što krivo.I tuženik će imati pravo dat svoju izjavu.
×
×
 • Napravi novi...